speltips_skribent

Speltips PSG – Club Brugge 6/11: Utklassning är att vänta

Allting talar för att PSG gör historien kort med Club Brugge på onsdag – Di Maria, Icardi, Cavani och Mbappe är alla tillgängliga.

Twitter Facebook

PSG har fått en perfekt start på säsongen, annorlunda går det faktiskt inte att sammanfatta deras säsongsinledning. De toppar i vanlig ordning Ligue 1, med sju poäng ner till närmsta motståndare och har vunnit samtliga tre matcher i Champions League så här långt.

Det är därför inte alls överraskande att det pratas en hel del om detta PSG just nu, förvisso råder det klasskillnad i Frankrike men det går heller inte att blunda för att de är bättre i år, Icardi har kommit in och gjort det bra, Di Maria har aldrig varit bättre, Mbappe är Mbappe och Cavani är tillbaka från skada. Det är ju nästintill så att Neymar inte behövs.

Nu missar alltså Neymar onsdagens möte på grund av skada men det spelar alltså ingen större roll när man har de andra lirarna tillgängliga. Det fick vi bevittna senast när PSG körde över Club Brugge i Belgien med 5-0. Och en ny utklassning lär det bli på onsdag.

Odds från asianmarknaden

PSG har 9-0 i målskillnad här i Champions League efter tre spelade omgångar, 3-0 mot Real Madrid, 1-0 mot Galatasaray på bortaplan och senast alltså 5-0 mot Club Brugge. Mbappe behövde som bekant 30 minuter mot Club Brugge för att göra ett hattrick och en assist, Icardi stod dessutom för två mål i den matchen.

Vi tvivlar därför starkt på att Club Brugge pallar att stå emot PSG på Parc des Princes, gör PSG ett tidigt mål i matchen så kommer det att bli åka av här, det är vi helt övertygade om. Det skiljer så pass mycket mellan lagen, och PSG tenderar att fortsätta trycka på även fastän en trepoängare är säkrad.

PSG har gjort 19 mål på 7 hemmamatcher den här säsongen, alltså ett snitt som nästintill landar på 3,00 mål per spelad match. Club Brugge? De har redan släppt in sju mål i gruppspelet Asianmarknaden är därför utav intresse här.

PSG (-2 asian handicap) blir dagens bästa speltips här på Tipsmedoss.com, det synas till godkända 1,74 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas – som erbjuder alla nya kunder 3000 kr i välkomstbonus!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1,74
Bolag: Leovegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming