speltips_skribent

Speltips Polen – Israel 10/6: Slaget om förstaplatsen!

Polen går för sin fjärde raka seger i EM-kvalet, när grupptvåan Israel kommer på besök till Warszawa! Matchstart: 20:45.

Twitter Facebook

Att Polen skulle infinna sig i topp av gruppen efter tre spelade omgångar var det nog ingen som tvivlade på. De är trots allt gruppens starkaste landslag och kan, vid en seger på måndag, redan placera sig fem poäng före närmsta motståndare.

Österrike, på förhand solklar favorit – tillsammans med Polen – har underpresterat kraftigt under inledningen, vilket innebär att vi finner Israel och Makedonien på en andra- respektive tredjeplats. Det är alltså en seriefinal vi bjuds på under måndagen!

Israel står på sju poäng efter tre spelade omgångar, de besegrade just Österrike i den andra omgången och kommer dessutom närmst från en trygg seger över Lettland – 3-0 skrevs slutresultatet i det mötet. Ett fint facit, minst sagt men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att svårighetsgraden höjs på måndag, när kvalets tuffaste uppgift väntar!

Polen tyngre här i Warszawa

Polen har som sagt inlett kvalet övertygande, tre raka segrar är ett faktum och då har det polska landslaget dessutom hållit nollan intakt, i samtliga tre matcher. Det är dock inte allt för överraskande, då Polen helt enkelt är steget större än samtliga motståndare i den här gruppen.

Lewandowski, Milik och Piatek är samtliga tre uttagna, och det är inte vilka lirare som helst. Sammanlagt stod de tre för otroliga 61 ligamål den här säsongen! Addera därtill en Zielinski och en rutinerad Krychowiak på mittfältet. Polen har bevisligen en riktigt stark trupp, och därför bör de besegra Israel här hemma i Polen, någorlunda komfortabelt.

Tittar vi dessutom på hur Polen presterat i de olika kvalen, så kan vi alltså konstatera att man gått segrande ur 13 av sina 15 senaste matcher här hemma i Polen – de resterande två har slutat oavgjort!

Med det sagt så klickar vi alltså in en polsk seger, och detta gör vi alltså till klart godkända 1,50x hos Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Interwetten!

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,50
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming