speltips_skribent

Speltips Osasuna – Real Betis 20/9: Urstarkt hemmalag

1 april 2018, det var senast Osasuna förlorade en match på Estadio El Sadar i Pamplona – 27 matcher har passerat sedan dess!

Twitter Facebook

Precis som ingressen antyder så imponerar Osasuna med sitt tunga hemmafacit, och frågan är om det egentligen finns någon klubb där ute som är obesegrade under en lika lång tid som Osasuna är på hemmaplan. Det är dock irrelevant, och vi lämnar därför det osagt – och fokuserar istället på vad för typ av match vi har framför oss på fredag.

Osasuna infinner sig alltså på en niondeplats i tabellen efter fyra spelade omgångar, en seger och tre kryss är ett faktum vilket innebär att Osasuna, tillsammans med Sevilla, Real Madrid och Athletic Bilbao, tillhör skaran av lag som fortsatt är obesegrade i seriespelet. Helt klart ett imponerande facit av en nykomling.

Relevant att dessutom lyfta fram, är det faktum att Osasuna alltså ställts mot Barcelona, oavgjort slutade den matchen och ett bättre kvitto – på Osasunas förmåga att undvika nederlag här på hemmaplan – kan man inte direkt få. De vägrar helt enkelt att förlora fotbollsmatcher här.

Trots att tre av Real Betis fyra matcher gått av stapeln på hemmaplan, så har man bara noterats för en seger. Rubins mannar har dessutom hunnit med att förlora mot bottentippade Real Valladolid på hemmaplan, ett resultat som helt klart väcker misstankar kring det här lagbygget. Hur bra är de egentligen? Ojämna är de åtminstone, det är i alla fall en sak som är säker.

Lutar åt Osasuna

Real Betis har värvat friskt i sommar och har på pappret ett oerhört spännande lag, ett bättre lag än Osasuna. Men faktum kvarstår, det här lovordade Real Betis presterar bevisligen inte, och faktum är att de dessutom, i skrivande stund är det laget i ligan som släppt in allra flest mål, nio stycken – ett snitt som landar på 2,25 insläppta per match.

Med det sagt så är Osasuna betydligt mer jämna i nuläget, vi vet vad de går för. Detta är ett oerhört disciplinerat, och organiserat lag. Det är alltså bara tre lag i serien som släppt in färre mål än Osasuna, vi påminner ytterligare en gång, Barcelona har varit på besök.

Den raka ettan är intressant till 2,35x, men vi lämnar trots detta att avstå eftersom att det finns en intressant höjd hos gästerna. Därför försäkrar vi oss istället, och synar Osasuna (-0,25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – till godkända 2,06 x insatsen hos spelbolaget Speedybet.

Missa absolut inte Speedybets välkomstbonus – 100% upp till 2000 kr! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Nätets smidigaste Sportsbook – Hajper!

Slipp allt krångel med registrering och email, logga enkelt in via Mobilt BankID – och erhåll en 100-procentig odds bonus!
Gå till Hajper.

Speltips:

Speltips: 1 (-0,25 asian handicap)
Odds: 2,06
Bolag: SpeedyBet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming