speltips_skribent

Speltips Norrköping – Örebro 21/9: Tre poäng till hemmalaget

Norrköping stod för en väldigt bra insats mot Malmö FF senast, trots förlusten. Studsar tillbaka här.

Twitter Facebook

Förlusten mot Malmö FF innebar högst troligt att Norrköping får sikta in sig på en top 3 placering nästa år istället. Avståndet upp till tredjeplatsen är numer sju poäng, och det är alltså just Malmö FF som i skrivande stund positionerar sig där. Att Malmö, AIK eller Djurgården ska tappa så pass mycket mark, är i princip en omöjlighet i och med hur starkt de går just nu.

Det är dock fortsatt möjligt, och så länge den chansen finns så kommer Norrköping givetvis att gå för det.

Trots förlusten senast så tar Norrköping alltså med sig en stark insats från Stadion, de var det bättre laget under första 45, och imponerade stort vill vi påstå. Malmö FF pressade ordentligt, och de flesta håller nog med om att Norrköping förtjänade minst en pinne.

Norrköping kliver därför in i lördagens möte med självförtroendet intakt, fyra raka segrar hade man dessutom radat upp inför mötet mot Malmö FF, och därför är vi alltså övertygade om att Norrköping tar initiativet direkt från matchstart när Örebro gästar.

Peking steget större

Gapet mellan Norrköping och Örebro talar sitt tydliga språk, 11 poäng ligger differensen på, detta trots att det alltså bara skiljer en position lagen åt i tabellen – klasskillnad, helt enkelt.

Örebro är bättre än lag som Sirius, Östersund och Kalmar i år, men är alltså även tydligt sämre än exempelvis Göteborg och Häcken. Så är det. Det tror vi bekräftas i lördagens möte.

Relevant att lyfta fram är dessutom det faktum att Örebro närmst kommer från en tveksam insats, de fick alltså bara med sig ett 0-0-resultat mot Sundsvall på hemmaplan. Vi ställer oss därför frågan; hur motiverade är Örebro inför slutspurten? De infinner sig trots allt i ingenmansland – och det talar givetvis för Norrköping.

Med det sagt så väljer vi hemmalagets sida, och detta gör vi alltså på handikappmarknaden. Norrköping (-1 handikapp) klickas in till finfina 2,20 x insatsen hos Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en biobiljett!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,20
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming