speltips_skribent

Speltips Nigeria – Guinea 26/6: Odds från 1X2-marknaden!

Nigeria jagar sin andra raka seger när man under onsdagen ställs mot Guinea! Speltips, odds och allting inför matchen finner ni hos oss.

Twitter Facebook

Nigeria gjorde vad som förväntades av dem när de besegrade Burundi i premiäromgången. Den tidigare Watford-spelaren Ighalo satte dit 1-0 i den 76:e matchminuten och sedan höll Nigeria ut hela vägen till slutsignalen. Ingen imponerande insats, men den var tillräcklig.

På onsdag står som bekant Guinea för motståndet, ett land som inte direkt skördat framgångar i den afrikanska kontinenten. Landet har exempelvis bara lyckats kvala sig in till de afrikanska mästerskapen vid ett tillfälle, på de tre senaste försöken. Addera därtill att deras största framgång i mästerskapet är en silvermedalj från 1976.

Det var därför också något överraskande när Guinea gick obesegrade genom kvalspelet till årets mästerskap – de slutade bland annat före Elfenbenskusten i gruppen. Det säger trots allt någonting om detta gäng, och det finns därför inget utrymme för underskattning från Nigerias håll. Här gäller det att samtliga gör jobbet, ifall det ska bli en trepoängare.

Nigeria segrar – till slut

Nigeria lyckades förvisso inte kvala sig in till de afrikanska mästerskapen under det senaste tillfället, men faktum är att de vann hela turneringen så sent som under 2013. De har dessutom nått, minst en semifinal, i sex av dem tio senaste mästerskapen. Och rutinen väger onekligen tungt i sådana här sammanhang. Det är en sak som är säker.

Truppen är det heller ingenting fel på, Nigeria har lirare som till vardags representerar klubbar som Arsenal, Leicester, Everton, Brighton, Villarreal och bland annat Espanyol. Truppen kryllar av intressanta lirare.

Det går heller inte att blunda för det faktum att Guinea spelade oavgjort mot Madagaskar(!) i den första omgången. Det var alltså en historisk poäng för Madagaskar, som för första gången någonsin spelade en mästerskapsmatch. Det är ett ordentligt utropstecken, och i sin tur ett bevis på att erfarenhet väger tungt i mästerskap.

Med detta sagt så klickar vi alltså in Nigeria som vinnare i matchen, och vi gör detta till finfina 1,80 x insatsen hos Betway. Helt klart spelvärt ner till 1,70x. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,80
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming