speltips_skribent

Speltips Napoli – Atalanta 22/4: Odds tips till 3,40!

Tre superviktiga poäng står på spel för Atalantas del, blir det Europa-spel nästa säsong eller inte? Ett kombinationsspel klickas in.

Twitter Facebook

Atalanta har genomfört en imponerande säsong så här långt, 32 omgångar in i seriespelet. Gasperinis mannar infinner sig alltså på en sjätteplats i tabellen, och har i sin tur bara tre poäng upp till fjärdeplatsen – Milan är i skrivande stund tabellfyra. Addera därtill att Atalanta har matchen mindre spelad, vilket innebär att de alltså har en Champions Leauge-plats, helt i sina egna händer.

Det är dock inte första gången som Atalanta utmanar om dessa åtråvärda platserna, bara så sent som under säsongen 16/17 mäktade man alltså med en fjärdeplats – i fjol en sjunde. Det råder därför inga som helst tvivel om att Gasperini varit helt rätt man för coachjobbet i Atalanta, italienaren har bevisligen byggt upp något riktigt intressant.

Det är dock nu som det gäller som allra mest för Atalanta, det återstår bara sex matcher att spela för och på måndag väntar alltså ligatvåan Napoli på Stadio San Paolo. Det är dock ett något svajigt Napoli, turligt nog – för Atalantas del.

Napoli har som bekant cementerat en andraplats, sedan en bra tid tillbaka. Och det har onekligen märkts. Napoli har bara lyckats vinna tre av sina nio senaste matcher, samtliga tävlingar inräknade, och det är givetvis ett underkänt betyg för ett lag av deras kaliber. Ett urtåg ur Europa League är dessutom ett faktum. Därför bör onekligen Atalanta ha en god chans här, dagsformen talar helt klart för dem – och addera därtill motivationsfaktorn.

Tar Atalanta chansen?

Oavsett dagsform så är Napoli trots allt Napoli, och här på Stadio San Paolo är det väldigt sällan som de förlorar, mer exakt har det alltså hänt vid ett tillfälle i ligaspelet den här säsongen – mot Juventus (1-2). Insigne missade dessutom en straff i slutminuterna i den matchen.

Som ni förstår så har alltså Atalanta en väldigt stor uppgift framför sig på måndag, Napoli snittar trots allt mer än 2,00 mål/match här på hemmaplan – och har gått segrande ur 14 av 19 hemmamatcher i seriespelet.

I slutändan – dessvärre för Atlantas del – tror vi alltså Napoli löser en trepoängare, de är onekligen pressade att göra det och här på hemmaplan bör de ha en god chans till att studsa tillbaka.

Napoli-spelarna har dessutom, i veckan gått ut och skickat hälsningar till fansen där de lyft det faktum att det fortsatt återstår mycket att spela för och att de ska göra sitt yttersta för att börja vinna fotbollsmatcher igen. Med detta sagt så väljer vi alltså att klicka in kombinationsspelet; “Napoli vinner + båda lagen gör mål”, till grymma 3,40 x slanten hos Paf! Missa inte att ni får 100 kr helt omsättningsfritt av spelbolaget! ↓

 GÅ MED PAF – FÅ 100 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med ComeOn – få 200% i bonus!

ComeOn erbjuder samtliga nya kunder en 200-procentig odds bonus fram till den 31 mars – sätt in 300 kr, få 900 att spela för!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Ja
Odds: 3,40
Bolag: Paf (100 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming