speltips_skribent

Speltips Manchester United – Watford 30/3: Ingen enkel uppgift!

Watford har ingenting att förlora i lördagens möte på Old Trafford – kan de ställa till det för Manchester United?

Twitter Facebook

Manchester United meddelade i torsdags att man förlängt kontraktet med Ole Gunnar Solskjaer, ett treårigt kontrakt som alltså håller norrmannen kvar fram till och med 2021. Ett väntat beslut, minst sagt och högst troligt även det rätta.

Manchester United har som bekant gått urstarkt under Solskjaer och är i allra högsta grad med i fighten om en Champions League-plats. Två poäng skiljer de från fjärdeplacerade Arsenal, vilket innebär att lördagens möte är av kategorin en måstematch för Solskjaers United. Seger är därför det enda som räknas här men det finns samtidigt inget utrymme för underskattning. Watford är ett bra fotbollslag, som dessutom gått riktigt bra under de senaste månaderna.

Manchester United kommer närmst från ett tungt poängtapp i ligaspelet, Arsenal besegrade sin antagonist med 2-0 på Emirates Stadium, vilket i sin tur innebär att United tappat poäng i tre av sina sju senaste matcher i ligaspelet. De går bevisligen att rubba på och på lördag är det alltså Watfords tur att försöka.

Watfords målsättning i år är oerhört simpel, att sluta bland de sju främsta i tabellen – bakom de självklara top 6-klubbarna! Och Watford bör ha en god chans till att mäkta med bedriften, de infinner sig endast ett poäng bakom sjundeplacerade Wolves och har dessutom sett riktigt bra ut under de senaste veckorna. Förvisso förlust i två av de tre senaste omgångarna, men då har man samtidigt ställts mot City och Liverpool.

Watford utmanar

Watford har onekligen varit en av Premier Leagues stora överraskningar den här säsongen och har allt som oftast hållit en riktigt bra nivå, i princip under hela säsongen. Faktum är att de förlorat fyra matcher sedan i början på december månad, Chelsea (2-1), Tottenham (2-1), Liverpool (5-0) och Manchester City (3-1). Det tycker vi säger mycket om Watford, som allt som oftast ser till att vinna de andra lite enklare matcherna.

Det är ingen större överraskning att United är storfavoriter i lördagens möte, de spelar trots allt på hemmaplan och Watford har bevisligen haft det jobbigt mot storlagen. Dock presterar de i princip alltid på en jämn nivå, och därför är vi alltså övertygade om att man åtminstone lyckas hamna i målprotokollet på lördag.

Watford hamnar trots allt, allt som oftast i målprotokollet, något man gjort i fyra av de fem senaste omgångarna. Den senaste fighten mellan Watford och Manchester United resulterade dessutom i ett 2-1-resultat.

Med detta sagt så klickar vi in, Båda lagen gör mål – Ja, till finfina 1,80 x insatsen hos spelbolaget Betser.

 GÅ MED BETSER – FÅ 100 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1,80
Bolag: Betser (100 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming