speltips_skribent

Speltips Manchester United – Tottenham 4/12: Hur fördelas poängen?

Jose Murinho återvänder till Old Trafford med tre raka segrar i bagaget – blir det en fjärde?

Twitter Facebook

Att Tottenham är större favoriter än Manchester United på Old Trafford är inte direkt någon skräll, det är snarare väldigt väntat. Manchester United har faktiskt gått och blivit ett mittenlag i Premier League, de står alltså fortsatt på blott fyra(!) segrar, efter 14 spelade omgångar. Det är ett ordentligt utropstecken, minst sagt och den stora frågan är givetvis hur stort tålamod styrelsen verkligen har med Solskjaer.

Norrmannen har inte alls fått pusselbitarna på plats och det går heller inte att argumentera för att truppen inte är tillräckligt bra. De har värvat för miljarder och utfallet har alltså blivit detta, det är fullständigt oacceptabelt för en klubb av deras kaliber.

Sheffield United, Astana och Aston Villa har samtliga tre plockat poäng mot United här under de senaste 10 dagarna, Astana besegrade till och med United med 2-1, och dessa tre resultat bekräftar onekligen var United står i dagsläget. Att Arsenal infinner sig före dem i tabellen säger egentligen allting.

Annorlunda ser det minst sagt ut i Tottenham-lägret, som alltså gjort sig av med Pochettino. Mourinho fick direkt effekt på laget och har nu vunnit tre av tre möjliga matcher. Defensiven är förvisso fortsatt ett stort orosmoment, men så länge man gör fler mål än vad man släpper in, så går det inte riktigt att klaga – Tottenham har gjort 10 mål under Mourinho så här långt.

Tottenham är bättre

Det går inte riktigt att tala om Tottenham i dagsläget utan att nämna Dele Alli. Engelsmannen har varit helt fantastisk under Mourinho, tre gjorda mål samt en assist är alltså ett faktum efter tre matcher, och Alli är bevisligen den pjäsen Mourinho värdesätter högst i det här laget. Alli var prio ett så fort Mourinho tog över, och här konstaterar vi direkt att portugisen såg någonting speciellt hos mittfältaren.

Och givetvis kommer Alli att få fortsatt förtroende här, Eriksen kommer högst troligt att inleda på bänken, samtidigt som Son och Kane även de kommer att finnas med från start. Vi räknar även med att Sissoko, Dier och Winks inleder från start, en defensiv approach är att räkna med från Mourinhos sida, det är trots allt Old Trafford man lirar på.

För Manchester Uniteds del är Lingard och McTominay tillgängliga för spel, vilket innebär att de högst troligt finns med från start på onsdag. James, Martial och Rashford lär även de inleda matchen från start.

Med det sagt så blundar vi alltså inte för att vi tror lite extra på Tottenham i den här matchen, men väljer att avstå 1X2-marknaden eftersom att Mourinho inte riktigt fått till defensiven. Istället känns målmarknaden som ett givet val, båda lagen har problem i defensiven, och därför räknar vi med mål åt båda håll. United har släppt in sju mål på sina tre senaste matcher, samtidigt som Tottenham släppt in sex.

BLGM – Ja, klickas därför in till godkända 1,62 x insatsen hos spelbolaget Betsafe.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten: 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,62
Bolag: Betsafe (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming