speltips_skribent

Speltips Manchester United – Reading 5/1: Komfortabel seger!

Manchester Uniteds tidiga urtåg ur EFL Cup var ett ordentligt utropstecken och i sin tur ett stort misslyckande för klubben, därför höjs allvaret på lördag.

Twitter Facebook

Det går möjligtvis inte att påstå att Solskjaer gjort under med Manchester United, åtminstone inte ännu men de flesta skriver säkerligen under på att är tydligt att det råder harmoni i laget igen, och att United i sin tur ser betydligt bättre ut idag, än de gjorde under Mourinho. Pogba har dessutom börjat producera mål, och det finns trots allt något symboliskt över just det faktum!

Manchester United har nu, under Solskjaer noterats för fyra raka segrar i ligaspelet. De har förvisso inte testats riktigt ordentligt ännu då de ställts mot Cardiff, Huddersfield, Bournemouth och Newcastle, men det faktum att de gjort 14 mål på de fyra matcherna imponerar onekligen – en klar förbättring i jämförelse med hur det sett ut tidigare.

Offensiven sprudlar med andra ord av självförtroende, och vi är därför övertygade om att den fortsätter att producera när Reading kommer på besök. Nu förväntas förvisso Solskjaer att rotera en aning, men det betyder samtidigt att Alexis och Lukaku kommer att finnas med från start. De hoppade som bekant in i mötet mot Newcastle senast, där den ena stod för ett mål, samtidigt som den andra noterades för en assist.

Reading, som till vardags spelar i Championship, kommer därför högst troligt att uppleva stora problem på Old Trafford på lördag. De är dessutom uppe i en oerhört tung period i nuläget då de infinner sig först på en 23:e plats i tabellen – alltså nästsist! Då har de dessutom inte vunnit en match i seriespelet, sedan 11(!) omgångar tillbaka. Vi har därför svårt att se att de ska kunna ställa till det för Uniteds del.

Odds från asianmarknaden

Att det blir en ensidig historia på Old Trafford, skriver nog de flesta under på vid det här laget. Det är trots allt så att det endast är tre lag i Championship, som släppte in fler mål än just Reading och det bekräftar onekligen det faktum att deras defensiv är riktigt svag.

Därför är vi övertygade om att ett pånyttfött Manchester United, med Lukaku och Alexis i spetsen, tar ett järngrepp om den här matchen, direkt från matchstart. Sätter de dessutom dit en tidig balja, så lär resultatet högst troligt rinna iväg.

Senast Manchester United och Reading ställdes mot varandra så gick, inte helt oväntat, United segrande ur fighten. Det hela resulterade i en 4-0-seger, och det vore inte alls överraskande ifall vi fick bevittna samma typ av siffror på lördag.

Asianmarknaden är därför lockande här! Och mer exakt är det linan -2,5 vi är intresserade av, den betalar klart godkända 1,83x hos spelbolaget Interwetten och investeras i! 3-0? 

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1500 KR I BONUS!

Ny bonus hos NordicBet: 100% upp till 2500 kr!

Oavsett om du är ny kund, eller om du är en tidigare kund, så får du ta del av det här erbjudandet på din första insättning under 2019!
Gå till NordicBet.

Speltips:

Speltips: 1 (-2,5 asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Interwetten (1500 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming