speltips_skribent

Speltips Manchester City – Wolves 14/1: Mycket spänning!

Manchester City har ett minst sagt klurigt motstånd framför sig den här måndagen – kan Wolves rubba Peps lagbygge?

Twitter Facebook

Liverpool återvände, i samband med segern över Brighton i lördags till vinnarspåret igen och infinner sig, ytterligare en gång sju poäng före Manchester City. Måndagens möte är därför också en måstematch för Pep, seger är alltså det enda som gäller på Etihad Stadium.

Fyra raka segrar är nu ett faktum för City inför måndagen, Southampton, Liverpool, Rotherham och Burton Albion har samtliga besegrats, och en positiv nyhet för Pep är det faktum att Kevin de Bruyne kunnat matchas in i samband med cupspelet, belgaren har nu cirka 130 minuter i kroppen sedan skadan och lär även få sina första minuter i ligaspelet på måndag.

Manchester City är helt klart på uppgång efter en svag december månad och även fastän motståndet i cupspelet varit av den sämre kalibern, så är det fortsatt imponerande att besegra Burton med 9-0 och Rotherham med 7-0. Det är liksom aldrig fel att göra 16 mål på 2 matcher.

Wolves får därför se upp med Citys offensiv på måndag, att stå emot Aguero & Co är aldrig en enkel uppgift och vi räknar därför med att Wolves, åtminstone släpper in två baljor här. Wolves är dock alltid starka i dessa sammanhang och det är något man ska ta hänsyn till, de kommer trots allt närmst från en seger över Liverpool (FA-Cupen) och har dessutom hunnit med att besegra både Tottenham och Chelsea i ligaspelet. De undvek även förlust mot City (1-1) i början på säsongen – addera där till United och Arsenal.

Stretar emot?

Wolves är oerhört kaxiga när det vankas möten mot storklubbarna och det bekräftar onekligen deras resultat i just de matcherna. Faktum är att de endast förlorat mot Liverpool och Tottenham, i resterande matcher mot topp 6-lagen har man plockat poäng.

Att Wolves skapar målchanser på måndag är vi därför starkt övertygade om, de intar Etihad Stadium med ett stort självförtroende sedan segern över Liverpool och lär inte känna att City är omöjliga att besegra. Relevant att lyfta fram i samband med detta är dessutom det faktum att City noterats för minst ett baklängesmål, i 8 raka matcher i Premier League!

Målmarknaden är därför utav intresse här, och mer exakt är det ”BLGM”-marknaden vi lockas av. Att båda lagen hamnar i målprotokollet ser vi trots allt som en stor möjlighet, faktum är att det bara är Liverpool (av topplagen) som lyckats nolla Wolverhampton, det var när de besegrade Wolves med 2-0 i ligaspelet. I resterande matcher har Wolves gjort mål.

Nu trissar dessutom spelbolagen upp oddset på målspelet, och därför måste spelet testas! Vi klickar in; Båda lagen gör mål – Ja, till finfina 2,18 x insatsen! Oddset finner ni hos LeoVegas Sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 2000 KR I BONUS!

Ny bonus hos Betsafe: 1000 kr + 400 kr i gratisspel

Både nya- och befintliga kunder kan nyttja det här erbjudandet, vid en första insättning under 2019!
Gå till Betsafe!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 2,18
Bolag: LeoVegas (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming