speltips_skribent

Speltips Mallorca – Sevilla 21/12: Rakt spel från Palma

Sevilla har fortsatt Barcelona och Real Madrid inom räckhåll, fem poäng skiljer de från förstaplatsen. Besegrar Mallorca på lördag?

Twitter Facebook

Sevillas är det laget som är tänkta att utmana Real Madrid och Barcelona om ett ligaguld den här säsongen, så är det faktiskt när vi nu kliver in i den 18:e omgången av årets La Liga-upplaga. Tillsammans med Atletico givetvis – som nu äntligen är på uppgång.

Det som dock talar emot Sevilla är det faktum att man inte riktigt har en nia som gör mål, Luuk de Jong har inte alls levt upp till förväntningarna den här säsongen men lyckas man få in en målfarlig anfallare i januari månad, så kan man mycket väl hänga på i toppen en bra bit in i april, maj månad. Det är vi övertygade om efter att ha bevittnat Sevilla under hösten.

På lördag är det givetvis enbart en trepoängare som gäller för Sevilla, man gästar nykomlingen Real Mallorca, och här bör det trots allt skilja ett par nivåer. Hemmalaget infinner sig först på en 17:e plats i tabellen och det är alltså enbart ett poäng som skiljer de från fel sida av nedflyttningsstrecket. Det faktum talar sitt tydliga språk – Sevilla har mer än dubbelt så mycket poäng som Mallorca.

Sevilla vinner

Dagsformen hade kunnat vara bättre i Sevilla-lägret, men faktum är att vi är inne på att förlusten mot Villarreal senast, samt krysset mot Osasuna i omgången innan, bara mer talar för Sevilla i lördagens fight mot Mallorca. De har absolut inte råd med ytterligare ett poängtapp här, och därför tror vi Sevilla, tydligt kommer att gå för det.

En annan relevant aspekt här är det faktum att Sevilla är seriens starkaste lag på bortaplan, de har flest segrar på kontot (5) och är bevisligen att räkna med.

Med det sagt så väljer vi alltså att klicka in Sevilla på 1X2-marknaden, och detta gör vi till godkända 1,70x insatsen hos spelbolaget Betway. Det är dags nu Sevilla, att börja vinna fotbollsmatcher igen! Stort lycka till vid rygg. Observera även den tidiga avsparkstiden!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Dubbla vinsten på ditt första spel

Mr Green ger dig chansen att dubbla vinsten på ditt första spel på upp till 5000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,70
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming