speltips_skribent

Speltips Liverpool – Manchester City 4/8: FA Community Shield!

Liverpool och Manchester City gör upp om säsongens första titel på Wembley! Matchstart: 16:00.

Boostade odds inför matchen: 17,0 på Liverpool eller 11,0 på Manchester City. Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Uppvärmning inför Premier League! Nu är det inte alls långt kvar tills premiären är framme och jäklar vilken trevlig tillställning vi bjuds på så här veckan innan premiären. Liverpool vann som bekant Champions League i fjol, Manchester City vann Premier League – och på söndag gör de båda upp om säsongens första titel!

Liverpool har gått någorlunda trögt under försäsongen (förlust mot Dortmund, Sevilla och bland annat Napoli) men dem insatserna går det som bekant inte att dra allt för stora slutsatser ifrån. Klopp har roterat friskt i varje match, något som alltså inte kommer att ske i söndagens möte mot City.

Manchester City har tillskillnad från Liverpool gått segrande ur tre av sina fyra träningsmatcher, men relevant att lyfta fram är det faktum att de ställts mot West Ham, Wolves, Kitchee (Hong Kong) och Yokohama F. Marinos (Japan). Stor skillnad på motståndet, City har valt en betydligt mer promote-vänlig tour och därför höjs svårighetsgraden kraftigt för deras del på söndag.

Intressant spelvärde!

Liverpool får dessvärre klara sig utan Sadio Mane i söndagens möte, senegalesen har fortsatt semester efter det afrikanska mästerskapet och ansluter till truppen först på måndag. Ett stort avbräck, självfallet. Mahrez missar matchen för Citys del, på grund av samma anledning – semester.

Med det sagt så väger givetvis Liverpools avbräck tyngre, Mane är en nyckelspelare i Klopps lagbygge, samtidigt som det finns gott om ersättare till Mahrez i City.

Nu är alltså Manchester City stora, stora favoriter i söndagens final och just av den anledningen väljer vi alltså att investera i en Liverpool-seger. Spelvärdet är minst sagt fantastiskt på Champions League-mästarna och det går inte riktigt att blunda för. De är onekligen kapabla till att besegra City, faktum är dessutom att City enbart besegrat Liverpool vid 2 tillfällen, på de 13 senaste matcherna.

Att Liverpool lyfter pokalen under söndagskvällen betalar otroliga 2,55 x insatsen hos spelbolaget Interwetten. Det spelet tycker vi är värt en slant, trots avbräcket i form av Mane. Vi testar!

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Gå med Betfair – få 1000 kr i bonus!

Betfair dubblar din insättning på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Liverpool lyfter pokalen
Odds: 2,55
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming