speltips_skribent

Speltips Liverpool – Manchester City 10/11: Seriefinal i PL!

Liverpool och Manchester City drabbar samman i en på förhand mycket trevlig tillställning. Spelplatsen är Anfield, tiden är 17:30.

Twitter Facebook

Liverpool och Manchester City gör alltså upp om tre poäng under söndagen, vilken jäkla trevlig tillställning, i precis i det här skedet med när Liverpool infinner sig sex poäng före Peps mannar. Siffran kan alltså bli nio poäng, eller tre – trevliga förutsättningar, minst sagt!

Spelbolagen är överens om att söndagens möte är en vidöppen tillställning, tittar vi närmre på oddssättningen så kan vi alltså konstatera att den ser ut som följande; 2,70-3,60-2,65 (Betsafe). Det är onekligen svårt att välja sida, detaljer kommer att fälla avgörandet för utfallet i den här matchen.

Skadeläget ser sisådär ut för de båda lagen, Manchester City saknar sin ordinarie keeper i Ederson, samtidigt som även Rodri, David Silva, Laporte, Zinchenko och Sane är borta. För Liverpool ser det en aning bättre ut då enbart Matip, Shaqiri och Clyne är otillgängliga.

Vem vinner?

Det är givetvis svårt att svara på huruvida Edersons skada kommer att påverka Manchester City eller inte, Bravo är en bra keeper men har inte alls fått många minuter, vilket kan komma att påverka laget, men främst försvaret som numer är så pass trygga med att ha Ederson där längst bak.

Viktigaste för Liverpools del är onekligen det faktum att Alisson, Van Dijk, Salah, Mane och Firmino är tillgängliga, men även Fabinho som gjort det riktigt bra den här säsongen, de har i princip sin ordinarie elva tillgänglig och här på hemmaplan är vi väl medvetna om hur svårt det är att stå emot ett forcerande Liverpool.

Vi tycker därför det lutar lite mer åt Liverpool i den här matchen, de har som bekant bara tappat poäng vid ett tillfälle den här säsongen och samtidigt vunnit alla matcher på Anfield – med ett målsnitt som nästan landar på 3,00 mål per spelad match.

Vi väljer därför att klicka in Liverpool (dnb) till godkända 1,84 x insatsen hos just Betsafe. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 1,84
Bolag: Betsafe (500 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming