speltips_skribent

Speltips Liverpool – FC Porto 9/4: Räcker portugiserna till?

Porto har en enormt stor utmaning framför sig på tisdag, Liverpool på Anfield – speltips från asianmarknaden!

Boostat odds på Liverpool: Syna en engelsk seger till 5,00 x insatsen (maxinsats: 100 kr), som ny kund hos Betfair. Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Champions League är äntligen tillbaka igen och vi entrar alltså kvartsfinalerna, först ut; Liverpool – Porto samt mötet mellan Tottenham och Manchester City!

Porto har tuffaste möjliga uppgift framför sig, de ställs mot ett Liverpool, som i princip aldrig varit bättre och de flesta räknar nog med att engelsmännen tar sig vidare från det här dubbelmötet, relativ tryggt – trots allt. Och vi är onekligen beredda att hålla med, Porto behöver stå för två perfekta insatser om de ska kunna lösa det här, det råder det inga som helst tvivel om.

Det är trots allt så att portugiserna inte riktigt testats ordentligt ännu, förvisso är det som sagt kvartsfinalerna som rullas fram här men faktum är att Porto lottades in i ett relativt enkelt gruppspel, med Galatasaray, Schalke och Lokomotiv Moskva. I åttondelsfinalen ställdes man mot Roma, ett Roma som alltså infann sig i total kris, vilket också till slut ledde till att Eusebio Di Francesco sparkades. 

Det kommer därför att bli oerhört spännande att bevittna Portos två insatser, Liverpool tillhör onekligen en annan kategori än den vad de tidigare nämnda lagen gör.

Blir inte åka av, men!

Liverpool har ingenting kvar att bevisa när det kommer till vilken klass de håller. Punkt. De lottades trots allt in i ett gruppspel som bestod av PSG, Napoli och Röda Stjärnan och slog dessutom ut självaste Bayern München efter en 3-1-seger på Allianz Arena.

Att guldstriden i Premier League endast handlar om just Liverpool och Manchester City säger en del om Klopps lagbygge också. De infinner sig alltså 16 poäng före ligatrean Chelsea och det råder därför inga som helst tvivel om att Liverpool i år är ett av världens bästa klubblag. I våra ögon är de absolut en av de större favoriterna till att vinna hela Champions League.

Därför är vi alltså övertygade om att Liverpool besegrar Porto relativt tryggt på tisdag. De gick segrande ur samtliga tre matcher i gruppspelet på Anfield och har dessutom bara tappat poäng, vid tre olika tillfällen här, under hela(!) säsongen. Det är ett minst sagt otroligt facit.

Vi finner därför asianmarknaden vara intressant här. Liverpool (-1,5 asian handicap) är helt klart värd en slant, till finfina 1,88 x insatsen hos spelbolaget Bet365!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming