speltips_skribent

Speltips Levante – Barcelona 10/1: Uppgiften är för stor

FC Barcelona prenumerar i princip på Copa del Rey-titeln och från den här åttondelsfinalen, ska man relativt enkelt ta sig vidare.

Twitter Facebook

Barcelona reser till Valencia i hopp om att kunna sätta spiken i kistan redan i match nummer ett och på så vis skaffa sig utrymmet till att rotera kraftigt i returmötet på Camp Nou.

Valverde kommer givetvis att rotera redan på torsdagen men det lär finnas med ett par spelare från den ordinarie elvan, i och med att det trots allt är det första mötet. Barcelona kommer absolut inte att underskatta Levante, i fjol förlorade de just på den här arenan med 5-4, och därför tror vi man också tar uppgiften på allra störa allvar.

Det råder dock inga som helst tvivel om att Levante kommer att få det tufft mot Barcelona. I 16-delsfinalen ställdes man mot Lugo, ett motstånd man avvärjde relativt enkelt efter det sammanlagda resultatet 3-1, men på torsdag är det som sagt andra puckar som gäller. Och Levante har då släppt in väldigt många mål den här säsongen och det kommer givetvis Barcelona utnyttja bättre än Lugo.

Ett defensivt Levante är därför att räkna med i den här matchen, det är självklart deras enda chans till att lyckas hålla nere siffrorna. Dock är det samtidigt så att det endast är ett lag i La Liga som släppt in fler mål än just Levante, jumbon SD Huesca. Barcelona gjorde hela fem mål mot Levante senast lagen ställdes mot varandra. Det är med andra ord inte mycket som talar för hemmalaget här.

Klasskillnad

Levante placerar sig förvisso på en tiondeplats i tabellen, vilket trots allt är riktigt bra resultat för en klubb av deras kaliber men i ett möte mot Barcelona, ska det inte spela allt för stor roll. Gapet är alldeles för stort mellan dessa två lag, och väljer Valverde att starta med lirare som Coutinho, Dembele och Busquets, så lär det bli en ensidig historia det här.

Både Coutinho och Busquets inledde Barcelonas senaste möte mot Getafe på avbytarbänken. därför tror vi de mycket väl kan komma att starta på torsdag. Ta del av fler rapporter på Marca eller AS under matchdagen, där spekuleras det hejvilt kring vilka som kommer att starta, men mycket tyder alltså på att det blir ett starkt lag.

Av den anledningen så är asianmarknaden av intresse för oss, Barcelona går dessutom alltid starkt i cupspelet, och de har faktiskt vunnit Copa del Rey relativt enkelt under de senaste åren. Därför tror vi man besegrar Levante relativt tryggt på torsdag.

Barcelona har vunnit fyra av sina fem senaste matcher i ligaspelet, med fler än ett mål, vårt speltips härifrån blir därför; Barcelona (-1,5 asian handicap) till finfina 1,94x hos spelbolaget Betsson!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,94
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming