speltips_skribent

Speltips Leipzig – Bayern München 25/5: Cupfinal i Tyskland!

Bayern München föll mot Eintracht Frankfurt i cupfinalen i fjol – tillåter inte samma utfall den här lördagen!

Twitter Facebook

Bayern München vann som bekant Bundesliga till slut, någorlunda komfortabelt även fastän Dortmund bara infann sig två poäng bakom efter 34 spelade omgångar. Och givetvis tar storklubben nu sikte på en dubbel, cupen har man heller inte vunnit sedan två år tillbaka.

Bayern spelade dock cupfinal så sent som i fjol, Eintracht Frankfurt gick dock segrande ur den bataljen efter att ha slagit de tyska mästarna med 3-1 på Olympiastadion. En viss revanschlusta kan vi därför räkna med i Bayern när man på lördagen ställs mot Leipzig.

Leipzig är Tysklands tredje bästa lag, och det råder det inga som helst tvivel om i dagsläget. Deras tredjeplats i Bundesliga var egentligen aldrig hotad under säsongens gång och Leipzig hamnade alltså hela åtta poäng före närmsta motståndare i år.

Cupspelet har dock inte varit lyckat för Leipzig under de senaste åren, faktum är att klubben bara lyckats vinna DFB-Pokal vid ett tillfälle, för 83 år sedan. Därför räknar vi med att få bevittna ett oerhört motiverat Leipzig på lördag, de har absolut inget att förlora och kommer givetvis att gå för en seger här.

Bayern är tyngre

Bayern München stod möjligtvis inte för en av sina bästa insatser i Bundesliga, eller Champions League i år men faktum är att man fortsatt är överlägsna i Tyskland, inget lag kan mäta sig med deras ekonomi och klass – och det tror vi alltså bekräftas under lördagen.

Vi fick trots allt bevittna ett oerhört starkt Bayern under våren, de hamnade efter under hösten men tog sig sedan i kragen och gick segrande ur 11 av sina 14 sista matcher i ligaspelet – addera därtill att man inte förlorade en match under den här perioden. Bayern har alltså inte förlorat en match i ligaspelet sedan i februari månad.

Med ett positivt skadeläge i truppen tror vi därför man blir steget för stora för Leipzig, Leipzig kommer absolut inte att göra bort sig här men att de förlorar, räknar vi med.

Bayern München (-1 asian handicap) testas därför till finfina 1,925 x insatsen hos Bet365.

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1,925
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming