speltips_skribent

Speltips Leicester – Newcastle 29/9: Trygg hemmaseger?

Allting talar för att Leicester besegrar Newcastle på söndag – Rodgers mannar bekräftar att de är att räkna med.

Twitter Facebook

Leicester lyftes redan på förhand upp som den främsta kandidaten till att bryta dominansen bland de sex främsta i Premier League, och sett till inledningen så har de onekligen levt upp till förväntningarna.

Vi finner Leicester på en tredjeplats i tabellen efter sex spelade omgångar, ett fantastiskt facit, i och med att känsla, till och med varit att de förtjänat ett bättre resultat i ett flertal matcher, förlustmatchen mot Manchester United exempelvis. Potentialen är bevisligen stor, och nu kliver man dessutom in i söndagens möte stärkta efter segern mot Tottenham senast.

Annorlunda ser det minst sagt ut för gästerna, det är inte mycket som ställer för Newcastle och inte konstigt är väl det när man har en ägare som inte bryr sig allt för mycket om hur det går för klubben. Tittar vi närmre på truppen, så finns ju som bekant ett flertal frågetecken – det finns bevisligen ingen riktig idé med den här truppen.

Mike Ashleys nonchalans avspeglar sig föga överraskande i Newcastles resultatrad, man står fortsatt bara på en seger och har radat upp tre raka poängtapp i Premier League – detta trots att man ställts mot ett krisdrabbat Watford och ett svagt Brighton på hemmaplan. Att det blir en fight om överlevnad för deras del är en sak som är säker.

Leicester klart bättre

James Maddison är Leicesters enda avbräck på söndagen, ifall vi bortser från långtidsskadade Matty James, med andra ord positivt för Rodgers som kommer att ställa fram ett riktigt starkt lag på banan på King Power Stadium.

För gästerna ser skadeläget också ljust ut, Andy Carroll, Sean Longstaff och Allan Saint-Maximin är äntligen alla friska, men det återstår fortsatt att se huruvida de spelar på söndag eller inte. DeAndre Yedlin är även han tillbaka efter att ha varit borta i fem månader. Positivt!

Med det sagt så tror vi alltså kvalitén och dagsformen blir avgörande för utfallet i den här matchen, räknar vi med resultaten i ligacupen, så kan vi alltså konstatera att Leicester vunnit fem av sina sex senaste matcher. Självförtroendet är på topp, och därför väljer vi även deras sida här.

Den raka ettan betalar godkända 1,54 x insatsen hos spelbolaget Bethard, och fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,54
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming