speltips_skribent

Speltips Lazio – CFR Cluj 28/11: Hemmalaget tar revansch

Lazio ligger pyrt till i grupp E när det nu enbart återstår två omgångar att spela för. Tre poäng är ett måste, annars är man ute ur Europa League.

Twitter Facebook

Det var nog inte många som trodde att Lazio skulle ligga så här pass illa till i grupp E, fyra omgångar in i gruppspelet, med lag som Celtic, Cluj och Rennes. All respekt för dessa klubbar men visst bör Lazio, hyfsat komfortabelt ta sig vidare från en sådan här grupp?

Så kommer fallet alltså inte att bli för Lazios del, den italienska klubben infinner sig sex poäng efter grupptvåan Cluj, samt ytterligare ett poäng efter gruppettan Celtic. Det innebär att Celtic redan är vidare, och att Lazio behöver besegra Cluj på torsdag, annars är som sagt deras misslyckande ett faktum.

Och här på hemmaplan tycker vi trots allt att Lazio bör ha en god chans att besegra Cluj. Nu har den rumänska klubben förvisso gått riktigt starkt här i gruppspelet, med en dubbelseger över franska Rennes samt att man alltså även besegrade Lazio hemma i Rumänien. Men det går samtidigt inte att blunda för det faktum att det bör råda klasskillnad när dessa lag drabbar samman på Olympiastadion. Vi har dessutom väldigt svårt att se att Lazio bara ska ge upp Europa League sådär.

Vi väljer sida

Lazio har under de senaste åren i princip alltid valt att vila fler spelare i Europa, när det väl vankats match på bortaplan. På hemmaplan gör de precis det motsatta, tar med sina bästa spelare, och vinner fotbollsmatcher – bortsett från den senaste matchen mot Celtic (en fight Celtic avgjorde i den 90:e matchminuten).

Tittar vi närmre på hur Lazio uppträtt på Olympiastadion i ligaspelet, så kan vi konstatera att man är ligans andra starkaste lag – enbart Juventus är bättre. Det är dessutom relevant att tillägga att Lazio infinner sig på en fin tredjeplats i Serie A, före lag som Roma och Napoli.

Med det sagt så väljer vi Lazios sida i torsdagens möte, spelbolagen bjuder på fint värde på 1X2-marknaden, mer exakt så klickar vi in oddset, 1,60x hos spelbolaget Leovegas. Spelet fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,60
Bolag: Leovegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming