speltips_skribent

Speltips Juventus – Atletico Madrid 12/3: Tack för underhållningen!

Atletico Madrid reser till Turin med en 2-0-seger i bagaget – lyckas den gamla damen vända på det här?

Superkampanj hos 888sport: Syna en Juventus-seger till 9,00 x insatsen, eller en bortaseger till otroliga 34,0x! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Mycket spänning! Förutsättningarna är onekligen fina inför tisdagens monstermatch på Juventus Stadium, blir urtåget ett faktum för Juventus, eller visar Cristiano Ronaldo vägen?

Juventus värvade som bekant in Cristiano Ronaldo av en anledning, den anledningen stavas ett Champions League-guld, och därför har tisdagens möte egentligen allting för att bli en riktig trevlig tillställning.

Två mål på tisdag är ett måste ifall Juventus ska spela kvar i CL, lyckas Atletico sätta dit en balja, så behöver helt plötsligt Juventus göra ytterligare två mål, och just den aspekten av spelet blir intressant att följa. Det krävs för Allegri att hitta den där perfekta balansen, annars kan man högst troligt vinka adjö till Champions League.

Alla som följt Atletico Madrid under de senaste åren, är väl medvetna om att detta laget är nog det mest lämpliga till att försvara en ledning av den här kalibern. De är som bekant helt outstanding i sitt sätt att försvara på, och därför har vi trots allt väldigt svårt att se att Juventus ska lyckas med att vända på steken. Att göra ett mål mot Atletico är redan en stor utmaning, att göra två, är i princip en omöjlighet.

Ronaldo har gjort det förut

Det är som bekant inte många fotbollsspelare som kan skryta med det faktum att man fått hål på Atletico Madrid, vid tre olika tillfällen, i en och samma match. Det kan dock Cristiano Ronaldo göra. Portugisen känner till Atletico väl, och så sent som för två år sedan, noterades han för ett hattrick mot det här gänget, i Champions League, i en semifinal.

Och det är ju trots allt i sådana här tillställningar, Ronaldo allt som oftast kliver fram. Känslan säger därför att han mycket väl kan komma att ge Juventus en seger på tisdag, möjligtvis leder det inte till ett avancemang, men en hemmaseger är helt klart att vänta.

Atletico Madrid kommer trots allt i princip bara att fokusera på försvarsspelet här, vi har sett det förut och det vore därför inte allt för överraskande ifall de endast mäktar med något avslut i matchen. Så brukar det trots allt se ut.

Vi tycker därför den raka ettan på 1X2-marknaden är lockande här. Juventus ska trots allt ha en god chans till att besegra Atletico på Juventus Stadium. Vi klickar därför in Juventus som vinnare till 1,71 x insatsen hos spelbolaget 888sport!

 GÅ MED 888SPORT – SÄTT IN 100 KR, SPELA FÖR 600!

Ny bonus hos Interwetten: 150% upp till 1500 kr!

Sätt in 1000 kr, få 2500 kr att spela för hos Interwetten!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,71
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming