speltips_skribent

Speltips Inter – Parma 26/10: Odds från asianmarknaden

Inter kliver in i lördagens möte med största möjliga självförtroende efter segern över Borussia Dortmund i veckan. Blir det en tredje raka seger?

Twitter Facebook

Inter noterades för en helt avgörande trepoängare mot Borussia Dortmund i veckan, efter poängtappet mot Slavia Prag i premiäromgången var man onekligen tvungna att besegra Dortmund, och man höll alltså för favoritskapet och plockade i sin tur en komfortabel seger. Styrkebesked!

I Serie A ser det som bekant även där väldigt bra ut för Inter, Conte ser onekligen ut att ha fått pusselbitarna på plats då Inter radat upp segrar. Sju av deras åtta matcher i ligaspelet har resulterat i en seger, och det enda poängtappet är alltså fortsatt det sura nederlaget mot Juventus.

Fortsätter Inter på det inslagna spåret här framöver, så kan man mycket väl utmana Juventus om ett ligaguld, det är en sak som är säker. Juventus har inte direkt sett 100-procentiga ut, och tappade nästintill poäng mot Lokomotiv Moskva i veckan. Den insatsen säger trots allt någonting om årets upplaga av Juve.

Parma räcker inte till

Dejan Kulusevski fortsätter som bekant att skapa rubriker i detta Parma, svensken toppar numer assistligan i Serie A, och har dessutom hunnit göra två mål på köpet. Att han ska lira i landslaget är nog de flesta överens om vid det här laget, här finns det onekligen potential.

Kulusevski gjorde två assist och ett mål i Parmas senaste seger, man besegrade alltså Genoa med hela 5-1. Storsegern var dessutom Parmas tredje raka hemmaseger och man infinner sig numer på en åttonde plats i tabellen, men! Parma har inte alls sett lika bra ut på bortaplan som när de lirar inför de egna supportrarna, och det går inte riktigt att blunda för när man under lördagen gästar ligatvåan Inter.

Fem av Parmas åtta matcher så här långt har gått av stapeln på hemmaplan, det är onekligen en liten fördel – det får man trots allt konstatera. På bortaplan har det inte alls sett lika bra ut, här har de noterats för två raka förluster och därför har vi väldigt svårt att se att man ska kunna rubba på ett formstarkt Inter – som dessutom kliver in boostade efter segern över Dortmund.

Med det sagt så väljer vi att klicka in Inter (-1,5 asian handicap) till godkända 1,75 x insatsen hos spelbolaget Interwetten.

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Nätets smidigaste Sportsbook – Hajper!

Slipp allt krångel med registrering och email, logga enkelt in via Mobilt BankID – och erhåll en 100-procentig odds bonus!
Gå till Hajper.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming