speltips_skribent

Speltips Huddersfield – Wolverhampton 26/2: Oddset måste testas!

Huddersfield har med 11 omgångar kvar att spela för, redan gett upp hoppet om ett nytt kontrakt i Premier League. Blir ett nytt poängtapp på tisdag!

Twitter Facebook

Huddersfield kan bevisligen inte sluta förlora fotbollsmatcher, sanslöst minst sagt och klubben är på väg att skriva ny historia, som ett av de sämsta lagen i Premier League någonsin.

Vi finner Huddersfield på en sistaplats i tabellen, med 11(!) poäng på kontot. 11 poäng efter 27 spelade omgångar, det förtjänar ett ”Wow”, minst sagt. Vi kan dessutom konstatera att laget bara noterats för ett ynka poäng på de 14(!) senaste omgångarna, alltså har de förlorat 13 av sina 14 senaste matcher, samtidigt som de inte vunnit en enda fight. Att de undvikit en förlust mot Cardiff, säger trots allt också någonting om det hela.

Och nu är den stora frågan onekligen, varifrån Huddersfield, här framöver ska finna sin motivation, det återstår bara 11 omgångar att spela för och då placerar man sig trots allt hela 15 poäng ifrån säker mark. Ja, det finns supportrar att spela för men vi har samtidigt svårt att se att Huddersfield ska kunna mäkta med, fler än en seger innan säsongen är avslutad. De ser minst sagt bedrövliga ut.

Annorlunda ser läget ut hos nykomlingen Wolverhampton, ja man har i princip glömt av att de agerar nykomling. Wolves infinner sig på en fin 8:e plats i tabellen, men det råder inga som helst tvivel om att en 7:e plats är målet, strax bakom de sex giganterna. Lyckas man med den bedriften, så är säsongen mer än godkänd för deras del, att som nykomling kliva in och trycka ner klubbar som West Ham, Everton och Bournemouth är trots allt kaxigt – och i sin tur en fantastisk bedrift. Det tror vi Wolves mäktar med.

Wolves segrar

Det är trots allt endast målskillnaden som skiljer Wolves från Watford, som i nuläget alltså har sjundeplatsen. Det är dessutom bara tre mål som skiljer i målskillnaden. Då kan vi även konstatera att Watford reser till Anfield på onsdag, och högst troligt noteras de trots allt för ett nederlag i den matchen. Det öppnar onekligen upp för Wolves till att ta ett ordentligt grepp om sjundeplatsen.

Wolves intar därför högst troligt tisdagens möte med största möjliga fokus, motivationsfaktorn talar helt klart för dem i det här mötet, och faktum är dessutom att Wolves är obesegrade i fem raka omgångar i Premier League. Deras fem senaste matcher i ligaspelet har resulterat i 11 poäng.

Wolves trivs dessutom väldigt bra med att spela fotboll på resande fot, faktum är att de är ligans sjunde starkaste bortalag – bättre än bland annat Arsenal.

Ja, allting talar i princip för att bortalaget vinner den här matchen. Motivationsfaktorn, formen och kvalitén är tre tillräckligt tunga faktorer, minst sagt. Just därför klickar vi också in Wolves som segrare, och gör detta till finfina 1,83 x insatsen hos spelbolaget Bethard!

 GÅ MED BETHARD – FÅ 500 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,83
Bolag: Bethard (500 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming