speltips_skribent

Speltips Häcken – Falkenberg 1/9: Spel från asianmarknaden

Falkenberg står fortsatt på noll bortasegrar i Allsvenskan i år – räcker inte till på Bravida Arena!

Twitter Facebook

Falkenberg gör det minst sagt bra i Allsvenskan, sett till förutsättningarna, de är som bekant ligans minsta förening, med en väldigt liten budget men Hasse Eklund har trots detta lyckats etablera ett slagkraftigt och effektivt spel på Falcon Alkolholfri Arena. Falkenberg har plockat poäng i 7 av 11 matcher på västkusten, men annorlunda ser det minst sagt ut när FFF lirar på resande fot.

10 matcher har det alltså blivit så här långt för Falkenberg på bortaplan, sju av dessa har resulterat i förlust, och man står som sagt fortsatt på noll segrar. Addera därtill att man släppt in otroliga 29(!) mål – Sundsvall som står på lika många poäng på bortaplan, har släppt in 20.

Siffrorna talar sitt tydliga språk och vi konstaterar därför direkt att Falkenberg kommer att förlora söndagens möte. Häcken är som bekant som allra starkast här på Bravida Arena, 7 av 10 matcher har resulterat i seger och Häcken placerar sig numer bara ett poäng ifrån en Europa-plats. Vi utgår därför ifrån att vi får bevittna ett heltaggat hemmalag.

Vi dubblar degen!

Rent formmässigt så går alltså Häcken riktigt bra i nuläget, målchanser fortsätter att skapas och det är givetvis främst här på Bravida Arena man får bäst utdelning. 10 mål har det blivit på de 4 senaste matcherna, och i samband med detta kan vi alltså konstatera att Falkenberg släppte in hela fem mål mot Malmö FF i sin senaste bortamatch.

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det, så har vi väldigt svårt att se att Falkenberg ska kunna åstadkomma någonting i söndagens möte. De är helt enkelt klasser sämre, och därför är vi också något överraskade av det fina oddset Bethard ställer ut på asianmarknaden.

Att Häcken besegrar Falkenberg, med två mål eller fler ser vi som ett självklart utfall på Bravida. Därför blir vårt speltips, Häcken (-1,5 asian handicap) till 1,98x hos Bethard. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa NordicBet!

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,98
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming