speltips_skribent

Speltips Girona – Real Sociedad 25/2: De är obesegrade under 2019!

Real Sociedad har fått bästa möjliga start på 2019 – fyra segrar, tre oavgjorda resultat och noll förluster är ett faktum!

Twitter Facebook

Real Sociedad har onekligen agerat lite av ett frågetecken under de senaste 18 månaderna, laget slutade på en fin sjätteplats i tabellen under säsongen 16/17, och vid den perioden så var de flesta överens om att Sociedad var att räkna med året därpå. Fjolårets säsong resulterade dock i en 11:e plats, och när Real Sociedad dessutom inledde 18/19 väldigt svagt, så fanns det onekligen många frågetecken kring lagbygget. Varför fick man inte ihop det?

Truppen är trots allt tillräckligt stark för att mäkta med en Europa-plats, åtminstone är den det i våra ögon, och först nu, under 2019, börjar det bli tydligt.

Real Sociedad har fått en strålande start på det nya året och är som sagt fortsatt obesegrade under 2019. Då har de trots allt spelat sju ligamatcher, samt två matcher i Copa del Rey. Ett minst sagt starkt facit och ett megalyft i jämförelse med hur det såg ut under hösten.

Numera finner vi Real Sociedad på en sjundeplats i tabellen, tre poäng bakom Alaves och en Europa-plats, och då har man dessutom matchen mindre spelad. Med andra ord, så har Real Sociedad i nuläget en Europa-plats i sina egna händer. En ordentlig motivationsfaktor inför måndagens möte mot Girona.

Plockar ny seger?

Real Sociedad bjuds på ett minst sagt fint läge till att plocka ytterligare en seger på måndag, Girona besegrade förvisso Real Madrid senast men innan dess så hade man trots allt gått 10 raka matcher utan att noteras för en seger. Då var dessutom fyra raka förluster ett faktum, mot bland annat jumbon Huesca och Eibar (3-0).

Segern över Real Madrid vittnar onekligen om något, men för de som bevittnade den matchen så var det snarare Real Madrid som stod för en riktig plattmatch. Los Blancos underskattade Girona något enormt, Marcelo var en av dem som stod för en urusel insats och brassen var dessutom en direkt anledning till att Girona lyckades näta två gånger.

Att Girona endast placerar sig fyra poäng ifrån nedflyttningsstrecket säger trots allt något om deras säsong så här långt. De har dessutom bara plockat sammanlagda 11 poäng på hemmaplan, det innebär att de är det näst sämsta laget i ligaspelet när det kommer till siffrorna lagen målat upp på hemmaplan. Endast Huesca är sämre.

Vi väljer därför att investera i bortalaget, motivationsfaktorn samt formläget talar helt klart för en Real Sociedad-seger, och det är tillräckligt för att övertyga oss.

Vi testar därför en slant på Real Sociedad (dnb) till finfina 2,12 x insatsen hos spelbolaget 888sport!

 GÅ MED 888SPORT – SÄTT IN 100 KR, SPELA FÖR 600!

Ny bonus hos Interwetten: 150% upp till 1500 kr!

Sätt in 1000 kr, få 2500 kr att spela för hos Interwetten!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 2,12
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming