speltips_skribent

Speltips Girona – Atletico Madrid 9/1: Enormt spelvärde funnet!

Girona är förvisso ett klurigt motstånd, och desto mer i sådana här sammanhang, men en viss överdrift från spelbolagen är identifierad!

Twitter Facebook

Det är onekligen svårt att idag sätta sig in i det faktum att Girona faktiskt spelade i Segunda Division för bara två år sedan, de tog som bekant steget upp till La Liga i fjol och mäktade under sin debutsäsong med en 10:e plats i tabellen, ett minst sagt fantastiskt facit och i sin tur en enorm framgång för en klubb av Gironas kaliber.

Girona känns numera som en etablerad La Liga-förening, och det tack vare det faktum att de följt upp fjolårets säsong på ett minst lika bra vis i år. De placerar sig i nuläget på en niondeplats i tabellen och då är i princip halva säsongen spelad.

Girona är med andra ord ett lag att räkna med, åtminstone när det kommer till att positionera sig bland de tio främsta i tabellen. De infinner sig förvisso bara tre poäng ifrån en Europa-plats, men i våra ögon är de fortsatt steget för små för att på allvar kunna utmana om en sådan plats. Lag som Valencia och Sociedad lär rycka upp sig så småningom, och då blir det onekligen svårt för Girona att behålla sin position.

Nu är det dock ingen seriefotboll på agendan, utan Copa del Rey  – åttondelsfinal i den spanska cupen! Både Girona och Atletico Madrid klev först in i den senaste omgången av cupspelet, där Girona testades på riktigt och i sin tur slog ut Deportivo Alaves, med sammanlagda 4-3. Atletico lottades samtidigt mot ett betydligt sämre gäng, Sant Andreu, ett division 3-gäng och gjorde som förväntat historien kort där, 5-0 slutade det dubbelmötet.

Jämn kamp, men…

Atletico Madrid är givetvis stora favoriter till att ta sig vidare från det här dubbelmötet, förvisso är spelbolagen överens om att onsdagens fight blir en tuff nöt att knäcka för Simeones mannar, men sett till två möten råder det inga som helst tvivel om att Atletico bör vara steget större.

Atletico Madrid har som bekant upplevt problem när det kommer till att vinna fotbollsmatcher på resande fot, mer exakt har de alltså bara noterats för två segrar på nio bortamatcher i ligaspelet, men! Det ser bättre och bättre ut för Atletico, och faktum är att de är på uppgång. De infinner sig fortsatt på en andraplats i tabellen, och noterats för fyra poäng på deras två senaste bortamatcher, bland annat ett 1-1-resultat mot Sevilla.

Och när en Atletico-seger, i ett möte mot Girona betalar 2,00x eller mer, så har vi onekligen svårt att blunda för det. Atletico kan mycket väl komma att gå all in för seger på onsdag i och med att man “bara” har ett möte mot Levante på hemmaplan i helgen. På så vis får man med sig ett bra resultat till returmötet på Wanda. Det är något vi tror Simeone siktat in sig på.

Vi väljer därför att utnyttja Betssons fina odds på Atletico här, den raka tvåan betalar alltså exakt dubbla degen hos spelbolaget och det är helt klart värt en slant. 0-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1,70
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming