speltips_skribent

Speltips Genoa – Milan 21/1: Odds från målmarknaden

AC Milan är i allra högsta grad med och slåss om en Champions League-plats till nästa säsong. Tre tunga pinnar i potten!

Twitter Facebook

Det har snart gått fem år sedan Milan sist genomförde en fotbollsmatch i Champions League och det är onekligen ett utropstecken i och med den tidigare historien. Fem år är trots allt en väldigt lång period och just därför är det onekligen dags att sluta bland de fyra främsta igen. Den negativa trenden behöver brytas!

Och det måste poängteras att Milan är riktigt nära nu, åtminstone i dagsläget. I fjol hamnade man trots allt 8 poäng ifrån en CL-plats, året innan det landade siffran på 9 och ytterligare ett år innan det, 10. Idag, när halva säsongen är spelad infinner sig Milan bara ett poäng bakom Lazio (4).

Det är dock fortsatt så att Milan inte riktigt kommit igång, det faktum går inte att blunda för och det är egentligen på grund av att Roma och Lazio underpresterat kraftigt i år, som Milan lyckats smyga sig fram. Vi anser därför fortfarande att, exempelvis Roma har större chans att faktiskt nå Champions League-spel nästa säsong.

Och vi räknar därför även med att Genoa mycket väl kan komma att sno åt sig ett poäng i söndagens möte. Milan är inte alls pålitliga på resande fot och har faktiskt bara lyckats vinna 2 av 9 bortamatcher i årets upplaga av Serie A. Vi ställer därför fram ett utropstecken framför Genoa, de är onekligen ett klurigt motstånd här på Stadio Luigi Ferraris!

Målspel till 1,73x!

Tittar vi närmre på hur Genoa faktiskt uppträtt här på Stadio Luigi Ferraris, i jämförelse med hur det ser ut på bortaplan, så kan vi konstatera att siffrorna skiljer sig markant mycket från varandra. Genoa är helt enkelt två olika fotbollslag i just det avseendet.

Genoa har alltså endast noterats för blott fyra poäng på resande fot den här säsongen, endast Empoli är sämre. Samtidigt så har man plockat 16 av sina totala 20 på Stadio Luigi Ferraris och resultatraden lyder i sin tur; 4-4-2, 14-11. De siffrorna vittnar onekligen om det faktum att Genoa är svårslagna här hemma.

En spelare att hålla ett extra öga på, som dessutom är väldigt aktuell i nuläget, är Piatek i Genoa. Polacken har gjort mer än hälften av alla Genoas mål den här säsongen och infinner sig på en andraplats i skytteligan, ett mål bakom Cristiano Ronaldo. Han ryktas dessutom vara nära en övergång till just Milan, och därför räknar vi med att han kommer göra allt i sin makt för att sätta avtryck i den här matchen.

Med detta sagt, så tror vi både Genoa och Milan hamnar i målprotokollet, Genoa har trots allt nätat i 9 av 10 hemmatcher den här säsongen samtidigt som de endast lyckats hålla nollan intakt vid 3 tillfällen.

Båda lagen gör mål – Ja, klickas in till godkända 1,73 x insatsen hos Interwetten!

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1500 KR I BONUS!

Ny bonus hos NordicBet: 100% upp till 2500 kr!

Oavsett om du är ny kund, eller om du är en tidigare kund, så får du ta del av det här erbjudandet på din första insättning under 2019!
Gå till NordicBet.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1,73
Bolag: Interwetten (1500 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming