speltips_skribent

Speltips Frosinone – AS Roma 23/2: En 2,35-taggare testas!

Tre livsviktiga poäng ligger i potten när Frosinone och AS Roma drabbar samman på lördag! Hur fördelas de?

Twitter Facebook

Frosinone inledde som bekant säsongen uruselt, och påminde onekligen om Benevento från fjolårets säsong. Frosinone hade, efter nio spelade omgångar, endast noterats för ett ynka poäng och vid den läget så var nog de flesta helt överens om att Frosinones närvaro i Serie A, inte skulle bli långvarigt.

Dock så har Frosinone ryckt upp sig ordentligt under våren, man har bland annat noterats för två segrar och infinner sig nu endast fem poäng ifrån säker mark. En ordentlig uppryckning från nykomlingen, minst sagt.

Dock så råder det fortsatt inga som helst tvivel om att årets säsong blir en lång fight för överlevnad för Frosinone. Bevisligen har man inte riktigt det som krävs för att etablera sig ovanför nedflyttningsstrecket, och därför har vi också en känsla av att laget får det tufft när Roma kommer på besök på lördag.

AS Roma gör möjligtvis inte sin bästa säsong i år men de är onekligen på uppgång igen efter att ha fått en riktigt svag start på säsongen 18/19. De har endast noterats för ett nederlag sedan 11 omgångar tillbaka, och den förlusten kom dessutom mot Juventus på bortaplan. Inte direkt fy skam. Dessutom så jagar Roma sin tredje raka seger i ligaspelet på lördag.

Ett kombinationsspel plockas fram

Samtliga lag i Serie A har en grundkompetens när det kommer till att spela försvarsspel, lagen är oerhört organiserade och är väl medvetna om vad som krävs för att hålla nere siffrorna. Därför tror vi heller inte Frosinone åker på en storförlust, här på hemmaplan är de trots allt någorlunda knepiga att ställas mot. Ja, de föll mot Atlanta med 5-0 men det är egentligen bara det resultatet som sticker ut under våren.

Frosinone lär dessutom, i princip, endast fokusera på försvarsspelet i den här matchen, de är väl medvetna om att just det, är deras största chans till att åstadkomma någonting i den här matchen. De försökte trots allt med samma approach, i sin senaste hemmamatch mot Lazio, då föll man bara med 1-0.

Vi har därför en känsla av att det kan bli något tillknäppt här, men att Roma i slutändan står där som segrare. Vi lockas därför av ett kombinationsspel, som alltså betalar finfina 2,35x!

Att Roma besegrar Frosinone, plus att det blir under 3,5 mål i matchen känns därför som ett givet utfall här, och spelet klickas alltså in hos spelbolaget Bethard, till 2,35x! Stort lycka till vid rygg.

 GÅ MED BETHARD – FÅ 500 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + under 3,5 mål i matchen
Odds: 2,35
Bolag: Bethard (500 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming