speltips_skribent

Speltips Everton – Manchester United 21/4: Tuff uppgift för United!

Goodison Park har agerat skräckborg för storklubbarna under de senaste veckorna. Blir det på samma vis för Manchester United?

Twitter Facebook

Everton har alltid sjundeplatsen i tabellen som målsättning, en position de mäktat med att plocka vid ett tillfälle, under de senaste fyra senaste åren. Det är givetvis ett underkänt betyg för ett lag av Evertons kaliber, klubben har värvat för väldigt mycket pengar och därför tycker man de faktiskt bör ha cementerat sig bland de sju främsta i Premier League.

Everton kommer närmst från en förlust mot krislaget Fulham, slutresultatet skrevs till slut till 2-0, och extra överraskande var det eftersom att Everton sett riktigt bra ut under de senaste veckorna. De var uppe i tre raka segrar inför matchen mot Fulham. Addera därtill att man noterats för sju poäng på de tre senaste hemmamatcherna. Då har alltså Arsenal, Chelsea och Liverpool varit på besök. Urstarkt!

Manchester United ställs med andra ord på prov på söndag. Dagsformen är som bekant heller inte den bästa då Solskjaers mannar noterats för två segrar på de sju senaste matcherna. Fyra raka förluster är dessutom ett faktum på bortaplan.

Vi räknar därför med att United får det tufft på Goodison Park, smekmånaden är över för Solskjaers del och det går inte att blunda för det faktum att United sett riktigt trötta ut i de senaste matcherna.

Speltips från asianmarknaden

Everton har som sagt känt på tufft motstånd under de senaste veckorna och bör därför ha ett bra slagläge på söndag. Skadeläget ser dessutom väldigt bra ut i hemmalägret, endast Mina saknas vilket alltså innebär att Richarlison, Sigurdsson, Bernard och Calvert-Lewin kommer att finnas med från start. Det är en viktig detalj.

I United-lägret saknas Shaw, Herrera, Valencia och Bailly. Det innebär att vi högst troligt får bevittna följande startelva på söndag;
De Gea, Young, Lindelöf, Smalling, Dalot, Fred, Pogba, McTominay, Martial, Lingard och Rashford

Med detta sagt så väljer vi alltså Evertons sida i det här mötet, de har trots allt imponerat stort på Goodison Park – och dessutom hållit nollan intakt i matcherna mot Arsenal, Chelsea och Liverpool.

Everton (0,25 asian handicap) – halvvinst på spelet ifall matchen slutar oavgjort – klickas in till finfina 1,86 x insatsen hos Bet365! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (+0,25 asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming