speltips_skribent

Speltips Deportivo Alaves – Real Valladolid 19/4: Oddset måste testas!

Alaves har fortsatt en realistisk chans att spela i Europa nästa säsong, dock är seger ett måste på fredag ifall det ska bli så!

Twitter Facebook

Deportivo Alaves har tappat ordentligt med fart under de senaste veckorna, de hade som bekant en Europa-plats i sina egna händer för blott två veckor sedan, men idag är alltså en 8:e plats i tabellen ett faktum – fyra poäng ifrån sjätteplacerade Valencia!

Det går dock inte att blunda för det faktum att man faktiskt vara förberedd på ett sådant här utfall, Alaves har helt enkelt inte tillräckligt bra trupp för att, i det långa loppet, utmana om en Europa-plats. Dock ska de onekligen ha ha all cred i världen för en fantastisk säsong, för det är den minst sagt – oavsett vad som än händer under de sista sex omgångarna.

Det är dock inte riktigt över ännu! Deportivo Alaves har på fredagen ett grymt läge till att sätta press på Bilbao, Valencia, Getafe och Sevilla. Gästande Real Valladolid placerar sig trots allt under nedflyttningsstrecket och därför bör hemmalaget ha en god chans till att noteras för en trea här.

Valladolid tillhör bevisligen skaran, ett av de svagaste lagen i La Liga. Det råder det inga som helst tvivel om vid det här laget. De har alltså bara lyckas vinna blott ett möte, på de 11(!) senaste omgångarna och är i sin tur stora favoriter till att göra Huesca och Rayo Vallecano sällskap, ner till Segunda Division. Det finns därför alla anledningar till att tro på Alaves på fredag.

Speltips från 1X2-marknaden!

Dagsformen är möjligtvis inte den bästa i Alaves, samtidigt som Valladolid alltså spelar om ett nytt kontrakt, i varje match här framöver. Dock så måste man i samband med Alaves form lyfta fram det faktum att de bland annat ställts mot Atletico Madrid och Sevilla under de fyra senaste omgångarna. Addera därtill en tuff bortamatch mot Espanyol.

Svårighetsgraden sänks onekligen på fredag, Real Valladolid har förlorat 6 av sina 7 senaste matcher på resande fot och är bevisligen inne i en väldigt tuff period.

Av naturliga skäl är vi alltså inne på att hemmalaget går segrande ur den här fighten. Det är trot allt många faktorer som talar för att Alaves studsar tillbaka på fredag – och med detta sagt så klickar vi in ett odds på 1X2-marknaden!

Den raka ettan betalar otroliga 2,20 x degen hos Mr Green – ett otroligt spelvärde! Missa inte att spelbolaget Mr Green dubblar utdelningen på ditt första spel! ↓

 GÅ MED MR GREEN – FÅ 100% VINSTBOOST UPP TILL 5000 KR!

Spela hos Hajper – utan konto!

Supersnabba Hajper erbjuder inlogg via BankID! Du behöver alltså inte registrera dig, utan spelar som gäst!
Till Hajper.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,20
Bolag: Mr Green (100% vinstboost)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming