speltips_skribent

Speltips Colombia – Chile 29/6: Spännande drabbning!

Colombia gick rent från gruppspelet och släppte dessutom in noll mål bakåt – storfavorit till att gå vidare till semifinal!

Twitter Facebook

Colombia lottades in i en grupp med länder som Argentina, Paraguay och Qatar, men lyckades alltså, trots detta plocka full pott i gruppspelet, utan att släppa in ett enda mål. Det är onekligen en imponerande bedrift från Carlos Queiroz mannar. Queiroz har dessutom bara coachat Colombia i drygt fyra månader.

Det finns, i våra ögon tre tunga kandidater till Copa America-titeln i år, Brasilien är givetvis en av dem, sedan rankar vi faktiskt både Uruguay och Colombia högre än Argentina. Argentina har inte alls imponerat, varken i kvalet till VM, eller i VM för den delen heller. De har dessutom bara besegrat Qatar i Copa America så här långt.

Colombia är i alla fall att räkna med, med lirare som Falcao, Zapata, Cuadrado och bland annat James i laget så är de i princip alltid ett hot framåt. Då har de dessutom en rutinerad keeper i Ospina, samt Sanchez och Mina i backlinjen.

Fortsatt oklart vart Chile står

Chile misslyckades som bekant med att kvala in sig till världsmästerskapet i Ryssland i fjol, Peru hamnade före i kvalet vilket onekligen säger någonting om var Chile står idag.

Det chilenska landslaget har därför spenderat den mesta tiden på att spela träningslandskamper under det senaste året. Och under dessa har det inte sett allt för bra ut, nu ska man absolut inte dra allt för stora slutsatser från dessa matcher, men det faktum att Chile vunnit 5 av sina 13 senaste landskamper säger också någonting om hur Chile mår. Då har man trots allt misslyckats med att besegra länder som USA, Costa Rica, Peru, Sydkorea och Rumänien.

Samtidigt går alltså Colombia riktigt starkt, och tillskillnad från Chile så har de åtminstone bekräftat att de är ett pålitligt landslag. Med det sagt så tror vi Colombia tar sig vidare från den här kvartsfinalen.

1X2-marknaden är därför utav intresse i den här fighten, en colombiansk seger betalar i skrivande stund 2,20 x insatsen hos Interwetten och, i vår mening är oddset spelvärt enda ner till 2,00! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,20
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 01:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming