speltips_skribent

Speltips Chievo – AC Milan 9/3: De jagar sin femte raka seger!

AC Milan är tack vare den goda formen ny tabelltrea i Serie A – besegrar de tabelljumbon Chievo på lördag?

Twitter Facebook

Att Krzysztof Piąteks och Lucas Paquetas inverkan på AC Milan skulle vara så här stor var det nog inte många som trodde när de båda nyförvärven presenterades. Dock är det numera ett faktum att Milan fått sig en ordentlig boost av de båda lirarna, Piątek står alltså redan på fem mål på fem starter i ligaspelet. Addera där till hans 13 mål han gjorde när han representerade Genoa.

Milan infinner sig numera på en tredjeplats i tabellen, ett poäng före Inter samt ytterligare tre poäng före Roma, och fortsätter Milan på den inslagna vägen så talar trots allt det mesta för laget spelar Champions League-fotboll nästa säsong. Vi har onekligen svårt att se ett annorlunda utfall.

Varje kamp här framöver är alltså av kategorin en måstematch för Milan, men det är onekligen ett möte som sticker ut lite extra, fighten mot Inter om en vecka. Går Milan segrande ur den fighten, så är vi helt övertygade om att man infinner sig bland de fyra främsta i tabellen när 38 omgångar är spelade i Serie A.

Och på lördagen bjuds onekligen Milan på ett drömmotstånd, Chievo agerar värd, och som vanligt gör man detta på Stadio Marc'Antonio Bentegodi, en plats man inte direkt varit fruktade på. Chievo infinner sig som bekant sist i tabellen, och står alltså på otroliga 10(!) poäng efter 26 spelade omgångar. Ett fullständigt uruselt resultat. Chievo har numer hela 13 poäng upp till säker mark och därför konstaterar vi, redan nu, att klubben kommer att husera i Serie B nästa säsong.

Vi väljer sida

Vi har onekligen väldigt svårt att se att Chievo ska lyckas besegra Milan på lördag, faktum är att laget bara gått segrande ur 1(!) match den här säsongen. En match. Det är minst sagt otroligt, och den segern plockade man alltså mot Frosinone på hemmaplan. Det faktum säger trots allt någonting om deras säsong.

Milan jagar samtidigt sin femte raka seger i ligaspelet, med andra ord så talar ALLTING för att Milan besegrar sitt motstånd på lördag. Allting.

Vi kommer därför också att investera i en Milan-seger, givetvis är oddset anpassat utifrån förutsättningarna, men i våra ögon finns det fortsatt ett bra spelvärde på 1X2-marknaden. 1,60x fungerar alldeles utmärkt i en dubbel, men även som ett tyngre singelspel.

Den raka tvåan klickas alltså in till finfina 1,60x hos spelbolaget Betsson. Stort lycka till vid rygg! Forza Milan!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,60
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming