speltips_skribent

Speltips Chelsea – Newcastle 19/10: Komfortabel trepoängare

Newcastle noterades för en tung seger mot Manchester United senast, men här på Stamford Bridge blir det betydligt tuffare.

Twitter Facebook

Newcastle har egentligen varit allt annat än bra i år, men segern över Manchester United väckte givetvis lite hopp för samtliga Newcastle-anhängare, men frågan är om den trepoängaren snarare berodde på att ett uruselt Manchester United stod för motståndet, det är trots allt en relevant fråga.

Newcastle har alltså, bortsett från segern senast varit fullständigt urusla, det är ett faktum, och alla som följer Premier League närmre är väl medvetna om var klubben är på väg i nuläget. De ger alltså inte Benitez ett förnyat kontrakt och väljer istället ett namn som Bruce, alltså menar man – helt öppet – att man bara vill hålla klubben levande – det finns inga direkta ambitioner i den här klubben.

Och här under inledningen så finns det givetvis ett flertal resultat som bekräftar hur svaga Newcastle faktiskt är, 5-0 förlust mot Leicester, 3-1-förlust mot Norwich samt att man misslyckats med att besegra motstånd som Brighton och Watford på hemmaplan. Newcastle kommer att slåss för sin överlevnad den här säsongen, vi har onekligen svårt att se att annorlunda utfall.

Chelsea vinner

Chelsea fick som bekant en svag start på säsongen men Frank Lampard börjar onekligen få pusselbitarna på plats. Chelsea ser intressanta ut och framtiden bådar trots allt gott, och det är givetvis det viktigaste för klubben i nuläget.

Och med tanke på det här nya projektet Frank Lampard håller på med, så tycker vi trots allt att en femteplats i tabellen är ett godkänt resultat för Chelseas del. Viktigt här framöver är att Lampard får ordning på försvarsspelet, och får man detta så tror vi Chelsea helt klart är kapabla till att kunna utmana om en Champions League-plats i år. Så är det.

Nu är det dessutom så att Chelsea jagar sin tredje raka seger i ligaspelet på lördag, Brighton och Southampton har besegrats komfortabelt (2-0 & 1-4) i de två senaste omgångarna, och det boostar givetvis Chelseas självförtroende.

Chelsea (-1,5 asian handicap) klickas därför in till finfina 1,86 x insatsen hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en sverige-halsduk!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming