speltips_skribent

Speltips Chelsea – Liverpool 22/9: Kan hemmalaget streta emot?

Speltips och odds inför söndagens stormöte mellan Chelsea och Liverpool den 22 september.

Missa absolut inte: Betfair bjuder alla våra läsare på ett riskfritt spel (450 kr) till Chelsea – Liverpool. Läs mer om erbjudandet här!

Twitter Facebook

Mötet mellan Chelsea och Liverpool andas möjligtvis inte lika mycket toppfight som bara för något år sedan men som bekant är det fortsatt väldigt mycket prestige som står på spel här när Lampards mannar drabbar samman mot Klopps lagbygge.

Liverpool är, som väntat, stora favoriter i matchen, även fastän man alltså agerar bortalag, och inte alls konstigt är det eftersom att man inlett ligaspelet genom att plocka fem raka segrar. Norwich, Southampton, Arsenal, Burnley och Newcastle har besegrats, och addera därtill att Liverpool haft ett snitt på 3,00 mål framåt, per spelad match i dessa fighter. Mäkta imponerande!

Chelsea har därför allt annat än en enkel uppgift framför sig på söndag, och frågan vi ställer oss här är; kommer Chelseas försvar att hålla? Lampards mannar har alltså släppt in 11(!) mål på 5 matcher – mer än 2,00 mål per spelad match.

I de tre senaste matcherna, mot Wolves, Sheffield United och Norwich har Chelsea alltså noterats för sex(!) baklängesmål. Uruselt, minst sagt. Mot Liverpool blir det jobbigare.

Liverpool vinner

Liverpool kommer som bekant närmst från ett nederlag mot Napoli i Champions League, ett nederlag som högst troligt bringar revanschlusta in i Liverpool-lägret. De är mänskliga, helt klart och nu gäller det att studsa tillbaka, vilket vi alltså även tror att de gör.

Alisson är som bekant fortsatt skadad men Adrian bekräftade i samband med Napoli-matchen att han är att räkna med. Utöver Alisson, missar Clyne, Origi(?) och Keita(?) matchen. De två sistnämnda kan alltså komma att finnas med i truppen. Med andra ord, ljust skadeläge i Liverpool-lägret.

För Chelseas del riskerar Kante och Mount att missa matchen, vilket givetvis är väldigt dåliga nyheter. Håll er dock uppdaterade på den fronten, det lär komma ett besked under matchdagen. De som däremot garanterat missar matchen är; Rüdiger, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi och James. Inget nytt där!

Visar sig Kante inte vara tillgänglig för spel så är det givetvis ett väldigt stort avbräck för Chelsea, men oavsett vad, så tror vi alltså väldigt starkt på Liverpool i den här matchen. De är det bättre laget och är inne i en bra period.

Vi väljer därför att syna 1X2-marknaden, och mer exakt den raka tvåan till exakt dubbla degen hos Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,00
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming