speltips_skribent

Speltips Chelsea – Eintracht Frankfurt 9/5: Blir jobbigt för tyskarna!

Eintracht Frankfurts form hade kunnat varit bättre inför en avgörande semifinal i Europa League. Senast, förlust mot Bayer Leverkusen med 6-1(!).

Twitter Facebook

Vad försiggår i Eintracht Frankfurt-lägret egentligen? Det är onekligen en relevant fråga att ställa sig då tyskarna bevisligen tappat rytmen under april – och i början på maj månad – och Eintracht har nu alltså bara lyckats gå segrande ur  en av sina sju(!) senaste matcher – samtliga tävlingar inräknade.

I skrivande stund är det alltså bara Eintracht Frankfurts fina målskillnad som räddar de kvar på en fjärdeplats i tabellen, lyckas de inte vända på den negativa trenden så blir det alltså högst troligt inget spel i Champions League nästa säsong.

Chelsea har å andra sidan redan säkrat sin Champions League-plats. De infinner sig alltså på en tredjeplats i Premier League-tabellen, och det är smått ironiskt, med tanke på hur mycket kritik som riktats mot Sarri under säsongens gång. Chelsea placerar sig alltså före Tottenham, Arsenal och Manchester United!

Chelsea intar därför torsdagens möte med största möjliga lugn, något vi alltså tror kan komma att gynna dem på Stamford Bridge. Man spelar alltså utan någon som helst press, åtminstone ifall man jämför med hur det såg ut tidigare – när man alltså inte hade en CL-plats säkrad genom Premier League.

Odds från asianmarknaden

Chelsea kommer högst troligt att inleda matchen någorlunda avvaktande, det är trots allt Eintracht som behöver ta initiativ, eftersom att de är illa tvungna till att göra mål på torsdag. Minst ett mål är alltså ett måste – och det faktum tror vi kan komma att passa Chelsea riktigt bra här!

Sarri har som bekant lyckats riktigt bra med att rotera i Europa League, den stora frågan är dock huruvida han väljer att göra detta i torsdagens avgörande möte eller inte, men en sak är säker; Hazard kommer att starta. Ett annorlunda utfall vore onekligen överraskande. De är trots allt bara två matcher ifrån ett Europa League-guld!

N’Golo Kante ser ut att missa matchen för Chelseas del – samtidigt som Sebastien Haller saknas i Eintracht Frankfurts läger. Resterande lirare ska vara tillgängliga!

Med detta sagt så väljer vi alltså att klicka in Chelsea på asianmarknaden. Hazard & Co bör ha en god chans till att besegra Eintracht med fler än ett mål, eftersom att Eintracht, i princip är tvungna att blottlägga försvaret!

Chelsea (-1,25 asian handicap) klickas in till finfina 1,80 x insatsen hos Paf!

 GÅ MED PAF – FÅ 100 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med ComeOn – få 200% i bonus!

ComeOn erbjuder samtliga nya kunder en 200-procentig odds bonus fram till den 31 mars – sätt in 300 kr, få 900 att spela för!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Paf (100 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming