speltips_skribent

Speltips Chelsea – Arsenal 29/5: Europa League-final i Baku!

Speltips, odds och alla detaljer inför onsdagens Europa League-final i Azerbajdzjan, finner ni hos oss på Tipsmedoss.com.

Boostade odds inför finalen i Baku: Klicka in Chelsea till 12,0 x insatsen, eller Arsenal till 17,0x hos spelbolaget 888sport! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Helengelsk Europa League-final, och bara några dagar senare, en helengelsk Champions League-final! Ett bra år för Premier League med andra ord, och det är onekligen intressant då Spanien under de senaste åren härskat i Europa – ser vi en trendförändring möjligtvis?

Oavsett vad, så ska vi nu ta oss an finalen i Baku, den mellan Chelsea och Arsenal och det är onekligen mycket som står på spel här under onsdagen. Arsenal slåss som bekant för en Champions League-plats, en plats Chelsea alltså redan säkrat genom sin tredjeplats i Premier League-tabellen. För Chelseas del handlar det snarare om huruvida Sarri blir kvar nästa säsong eller inte, onsdagens match kan onekligen tas med i beräkningarna när Chelseas styrelse värderar italienaren i sommar.

Ytterligare en detalj som är värd att lyftas fram är det faktum att Mkhitaryan alltså inte kommer till spel, det är som bekant ett spänt läge mellan Armenien och Azerbajdzjan, och av säkerhetsskäl så väljer man alltså att lämna Mkhitaryan hemma – en situation som även tidigare uppstått, när Arsenal gästade Qarabag i oktober månad.

Det är med andra ord en speciell final vi har framför oss, en final Chelsea är favoriter till att gå segrande ur. Spelbolaget Paf ställer ut följande odds på 1X2-marknaden; 2,43 – 3,30 – 2,95.

Vilket lag lyfter trofén?

Arsenal hade som bekant en oerhört fin höst men föll tillbaka i någon sorts formsvacka senare under våren, när säsongen började löpa mot sitt slut och det är givetvis oroande eftersom att Emerys lagbyggen, även tidigare visat upp sådana här tendenser. Men även Arsenals bortafacit har spridit oro, det är möjligtvis inte aktuellt eftersom att finalen spelas i Baku, men det är samtidigt en detalj som är värd att lyftas fram – Arsenal trivs som allra bäst på Emirates Stadium.

Arsenal kan åtminstone glädjas av det faktum att man alltså inte har några spelare på skadelistan – till och med Wellbeck är tillgänglig! Det är med andra ord bara Mkhitaryan som är utanför en trupp.

I Chelseas läger är Kante, Callum Hudson-Odoi, Ruben Loftus-Cheek och Antonio Rudiger uppsatta på en skadelista. Enligt rapporter från England missar samtliga fyra definitivt matchen, och den förstnämnda är onekligen ett tungt avbräck för deras del – en helt avgörande pjäs för Sarris lagbygge!

Med detta på bordet, så tror vi alltså lite extra på Arsenal i onsdagen final. Emery har trots allt vunnit tre Europa League-titlar tidigare, och Arsenal spelar dessutom för en Champions League-plats – det tror vi boostar igång dem lite extra i den här finalen.

Vårt speltips från Olympiastadion i Baku blir därför följande, Arsenal vinner trofén, till finfina 2,05 x insatsen hos Paf! Missa inte att spelbolaget Paf erbjuder alla nya kunder 100 kr – helt utan omsättningskrav! ↓

 GÅ MED PAF – FÅ 100 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med ComeOn – få 200% i bonus!

ComeOn erbjuder samtliga nya kunder en 200-procentig odds bonus – sätt in 500 kr, få 1500 att spela för!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Arsenal lyfter trofén
Odds: 2,05
Bolag: Paf (100 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming