speltips_skribent

Speltips Bolivia – Peru 18/6: Vi synar ett all in-spel!

Brasilien och Peru kommer högst troligt att ta sig vidare från grupp A – Bolivia får det tufft här!

Twitter Facebook

Bolivia fick värsta tänkbara start på sitt Copa America-äventyr, men det var onekligen väntat då man ställdes mot Brasilien. Brasilien vann den matchen med klara 3-0, och därför är Bolivia nu helt beroende av en trepoängare på tisdag. Noteras man för ytterligare en förlust, så tyder allting på att man får lämna turneringen efter tre spelade matcher.

Och vi är, dessvärre helt övertygade om att Bolivia inte räcker till för vidare spel i Copa America, deras trupp är inte tillräckligt slagkraftig för att man ska kunna mäta med sig med landslag som Brasilien och Peru.

20 av 23 spelare i Bolivias trupp representerar till vardags klubbar i den inhemska ligan, och resterande tre lirare spelar för Puebla (Mexiko) och Shijiazhuang Ever Bright (Kina). Det tycker vi sammanfattar det hela väldigt bra, det finns inte tillräckligt med spets i den här truppen.

Tittar vi närmre på hur Bolivia presterat under det senaste året, så kan vi alltså konstatera att man bara lyckats vinna en träningslandskamp under hela 2018 och 2019. Då har man alltså spelat 15(!) landskamper. Inte alls positiva siffror.

Bra läge för Peru

Peru fick förvisso bara med sig ett oavgjort resultat mot Venezuela i den första omgången, men är trots detta ett erkänt duktigt fotbollsland i Sydamerika. De spelade så sent som i fjol, ett världsmästerskap och egentligen bara det faktum, bekräftar klasskillnaden mellan Peru och Venezuela.

Addera därtill att Peru absolut inte gjorde bort sig i Ryssland, de besegrade Australien med komfortabla 2-0, och förlorade alltså bara med uddamålet mot Frankrike och Danmark. Peru missade dessutom en straff vid 0-0 mot Danmark.

Tittar vi närmre på deras träningslandskamper under 2018 och 2019, så kan vi alltså konstatera att Peru besegrat landslag som Skottland, Chile, Kroatien, Island, Costa Rica och Paraguay. Truppen kryllar möjligtvis inte av världsspelare, men detta är ett oerhört organiserat gäng, som onekligen har tillräckligt med kvalité för att ta sig vidare från den här gruppen.

Med detta sagt så klickar vi alltså in Peru som vinnare i tisdagens kvällsmatch. Och precis som rubriken antyder, så kategoriserar vi det här spelet som ett all in-spel! Oddset 1,50x klickas in hos spelbolaget Betway!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,50
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 23:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming