speltips_skribent

Speltips Barcelona – Valencia 2/2: Katalanerna är steget större

Barcelona körde över Sevilla med 6-1 på Camp Nou i veckan – besegrar Valencia komfortabelt också!

Twitter Facebook

Det finns nog inget lag som i nuläget har en lika slagkraftig trupp som Barcelona, de har 11 världsklasslirare på banan och addera där till fyra, fem namn som finns på bänken.

Som bekant besegrade Sevilla Barcelona med 2-0 på Estadio Sanchez Pizjuan i det första cupmötet men det spelade absolut ingen roll när Barcelona bestämde sig för att växla upp i returmötet. Messi & Co bjöd på stor show när de fullständigt spelade ut Sevilla-laget. Och vi konstaterar direkt att Barcelona inte bara är steget större än lag som Sevilla och Valencia, utan flera steg större.

Barcelona kommer högst troligt att vinna La Liga i år och i våra ögon är de även störst favoriter till att vinna Champions League. Manchester City och Juventus är möjligtvis en potentiell utmanare, tillsammans med Liverpool och PSG men Barcelona, med en Lionel Messi på banan är enligt oss bättre.

Valencia kommer därför att få det tufft på Camp Nou, de har som bekant heller inte alls kommit upp i nivå den här säsongen, 6 segrar efter 21 spelade omgångar vittnar onekligen om detta. De har dock skärpt till sig ordentligt under de senaste veckorna men att det ska räcka till poäng mot Barcelona är vi inte alls så säkra på.

Barcelona vinner tryggt

Atletico Madrid fortsätter som bekant att plocka trepoängare och Griezmann har dessutom kommit igång på allvar med sin målprodukion. Det hela har resulterat i att Madrid-klubben bara placerar sig fem poäng bakom Barcelona i tabellen, ett avstånd Barcelona högst troligt är intresserade av att behålla.

Det finns därför inget utrymme till att slappna av för Valverdes mannar. Vi är därför övertygade om att bland annat Messi finns med på banan när domaren blåser igång det här mötet på lördag.

Att ett formstarkt Barcelona, mitt inne i en toppstrid ska tappa poäng mot ett betydligt svagare lag, har vi väldigt svårt att se. De är alldeles för bra för att ett sådant utfall ska bli verklighet. Vårt speltips hämtar vi därför från asianmarknaden.

Barcelona (-1,5 asian handicap) klickas in till godkända 2,01 x insatsen hos spelbolaget BetHard.

 GÅ MED BETHARD – FÅ 500 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 2,01
Bolag: Bethard (500 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming