speltips_skribent

Speltips Ajax – Apoel Nicosia 28/8: Klasskillnad i Amsterdam

Ajax har med sig ett oavgjort resultat till onsdagens avgörande match på Amsterdam Arena. Här säkrar de väl avancemanget?

Twitter Facebook

Ajax stod för en solid insats i Cypern i förra veckan, 0-0 slutade matchen på GSP Stadium, vilket givetvis, innebär att Ajax nu har ena foten inne, i gruppspelet i Champions League.

Och här på Amsterdam Arena är givetvis Ajax storfavoriter till att besegra Apoel, semifinalisterna från CL i fjol har inlett säsongen strålande nere i Holland, och noterats för nio mål på de två senaste matcherna. Båda matcherna har givetvis resulterat i seger, och nu tar man alltså sikte på ett nytt, spännande år i Europa.

De Ligt och Frenkie de Jong har som bekant lämnat klubben för vidare äventyr i Europa, men faktum är att Ajax fortsatt har ett väldigt spännande truppbygge – även fastän man alltså blir uppköpta av giganterna. Donny van de Beek ser ut att bli kvar, Tadic och Ziyech fortsätter att prestera, och addera därtill att Huntelaar fortsatt är kvar i klubben – och i sin tur öser in mål.

Inget snack om saken

Apoel Nicosia, till vardags i Cypern, har ännu inte inlett sin säsong i den inhemska ligan, det är givetvis något man ska ta hänsyn till, inför en avgörande fight på Amsterdam Arena. Man har förvisso fem kvalmatcher i benen, men även där slänger vi fram ett frågetecken kring motstånden Apoel ställts mot. Sutjeska från Montenegro håller ingen vidare klass, och Qarabag gjorde i princip bort sig i den avgörande fighten med en 2-1-ledning i bagaget.

Det är med andra ord ett flertal tunga faktorer som talar för en holländsk seger på onsdagskvällen. Hemmaplansfördelen är som sagt en av dem, sedan det faktum att den cypriotiska ligan ännu inte är igång, och slutligen, Ajax är i grund och botten det bättre laget. Med det sagt så väljer vi alltså Ajax sida, och gör det via ett kombinationsspel, till nästan dubbla degen hos 888sport.

Att Ajax vinner och håller nollan är ett utfall vi starkt tror på, de lyckades tror allt med ena bedriften borta i Cypern – att hålla nollan. Och här hemma lyckas de högst troligt även med den andra.

Spelet klickas alltså in till finfina 1,98 x insatsen hos 888sport.

 SYNA ODDSET HOS 888SPORT – FÅ EN 500-PROCENTIG BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa NordicBet!

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Hemmalaget vinner utan att släppa in mål
Odds: 1,98
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming