speltips_skribent

Speltips AIK Solna – IK Sirius 14/4: Dags för första trean?

De regerande mästarna står fortsatt på noll segrar efter två spelade omgångar i Allsvenskan. Kommer den första trean på söndag?

Twitter Facebook

Offensiven i AIK har som bekant fått utstå en del kritik i inledningen på säsongen och den är onekligen befogad, de har ännu inte gjort ett mål i Allsvenskan 2019, och även fastän man hållit nollan intakt i båda matcherna så är det givetvis fortsatt ett problem att målproduktionen inte fungerar som den ska.

Det är därför inte fel att utgå ifrån att Rikard Norling kommer att göra ett par justeringar inför söndagens möte. Goitom från start är ett troligt scenario, tillsammans med Obasi, och med Tarik Elyounoussi på ett mittfält. På så vis blir man betydligt mer slagkraftiga längre upp i banan. Det är onekligen en lösning Norling kan komma att använda sig av på söndag.

Vi rankar dessutom Östersunds FK och Norrköping betydligt högre än Sirius – även fastän de faktiskt gått segrande ur båda sina inledande matcher. Därför bör de regerande mästarna få betydligt mer utrymme till att fokusera på offensiven i den här matchen. Det tror vi resulterar i att de bryter måltorkan!

Sirius står som bekant på 6 poäng i Allsvenskan efter två spelade omgångar och de är faktiskt det enda laget som lyckats gå segrande ur sina två inledande matcher. Ett starkt facit, minst sagt.

Det kan till och med visa sig vara skillnaden mellan ett säkrat kontrakt i Allsvenskan 2020, och ett urtåg ur serien efter 30 spelade omgångar. Det återstår dock att se hur Sirius faktiskt sköter sig här framöver – de har trots allt plockat två raka segrar.

Odds från 1X2-marknaden

AIK och Sirius har ställts mot varandra vid fyra olika tillfällen i Allsvenskan under de två senaste åren, de förstnämnda har gått segrande ur samtliga fyra matcher, och den senaste matchen som gick av stapeln här på Friends Arena, vann gnaget komfortabelt med 2-0.

Sirius är med andra ord lite av en drömmotståndare för AIK och därför räknar vi med att de besegrar sitt motstånd på söndag. Vi har onekligen svårt att se att hemmalaget ska gå mållösa från tre raka matcher i Allsvenskan. De har trots allt massvis med kvalité i offensiven och så fort första målet kommer, så lär det lossna rejält framöver.

Med detta sagt så väljer vi att klicka in en kombinationsspel, mer exakt är det; En hemmaseger + under 3,5 mål i matchen. Spelet betalar nästan dubbla degen hos Betsson! Missa inte absolut inte deras välkomstbonus, ett 100-procentig sådan på upp till 2500 kr! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + under 3,5 mål i matchen
Odds: 1,98
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming