speltips_skribent

Europatipset 5/9: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Spelförslag till Europatipset vecka 36! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 36.
Landslagsuppehåll, och Svenska Spel ställer ut 13 matcher från EM-kvalet 2020. Sverige reser som bekant till Färöarna där de förväntas besegra sitt motstånd enkelt, blågult är alltså streckade till 91%, och här finns väl ingen anledning att tro att Sverige tappar poäng? Spiktvåan bör vara bergsäker.

Spanien, som toppar Sveriges grupp, reser till Rumänien och jagar väl där sin femte raka seger i gruppen. Den plockar de väl? Sedan så har vi även Tyskland – Nederländerna (match nummer 6), som är en betydligt tuffare nöt att knäcka – Holland kliver in med en stor revanschlusta efter nederlaget på hemmaplan. Minst en halvgardering?

Vi klickar i vanlig ordning in ett större systemförslag – ett 768 raders – med 8 halvgarderingar och en 1 hel. Tips, analys och vår rad finner ni precis här nedanför. Stort lycka till!

europatipset vecka 36

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Sverige.
Omgången bästa värdespik: Ryssland.
Omgångens chansspik: Det mittersta tecknet i match nummer 3.
Omgången favorit som är i fara: Kroatien.

1. Färöarna – Sverige, 2

Sverige har ställts mot Färöarna vid två olika tillfällen och gått segrande ur båda matcherna – och på torsdag blir det en tredje raka seger mot blåbärsnationen. Vi har väldigt svårt att se ett annorlunda utfall här, Sverige är betydligt bättre. Spiktvåa.

2. Rumänien – Spanien, 2

Rumänien har ett par talangfulla spelare i landet, men mot Spanien lär man inte räcka till. Spanien har vunnit samtliga fyra matcher i kvalet så här långt, och de kommer högst troligt även att landa på 10 segrar. Så bra är de, vi tar därför inte med fler tecken här, och spikar istället Spanien.

3. Irland – Schweiz, 1X2

Om Sverige och Spanien är givna segrare i match nummer 1 och 2, så råder precis det motsatta scenariot inför Irland – Schweiz. Favoritskapet är luddigt inför den här matchen. Irland är onekligen kapabla till att besegra Schweiz här på hemmaplan, men Schweiz har en betydligt bättre höjd i sitt landslag. Därför landar vi i att en helgardering är det bästa alternativet i match nummer 3. Vidöppen fight!

4. Israel – Nordmakedonien, 1

Israel besegrade Österrike med 4-2 här på hemmaplan och vi utgår därför ifrån att man gör historien kort med Nordmakedonien. De sistnämnda kommer närmst från två raka förluster i kvalet, och är ett klart sämre lag än Israel. Och ett extra öga håller vi på israelen Eran Zahavi, som lyckats hitta nätet vid sju(!) olika tillfällen på fyra spelade matcher – de sju målen innebär att han toppar skytteligan i EM-kvalet! 2-0?

5. Finland – Grekland, 1X

Finland har världens bästa anfallare(?) i truppen och går för sin fjärde raka seger i EM-kvalet. Skämt åsido, Teemu Pukki är dock glödhet i detta nu, Norwich-anfallaren gör mål var 71:e minut i Premier League och har gjort tre mål på dem två senaste matcherna för sitt Finland, och med det sagt så landar vi att Finland bör ha en god chans till att besegra Grekland på torsdag. Dock tar vi alltså med det mittersta tecknet också – Grekland är lite luriga!

6. Tyskland – Nederländerna, 1X

Det går inte att blunda för att Tyskland, här på hemmaplan, är väldigt tuffa att besegra. Nederländerna har förvisso musklerna till att göra detta, men faktum är att de, efter sin fantastiska prestation i UEFA Nations League, slagit av på takten en aning. Finalförlust mot Portugal i UNL och förlust mot Tyskland hemma i Holland i EM-kvalet. Med det sagt så tror vi 1X räcker gott!

7. Skottland – Ryssland, X2

Vi har väldigt svårt att se att Skottland ska besegra Ryssland i skicket de är i, förlust mot Kazakstan med 3-0 i premiärrundan, svårigheter mot Cypern på hemmaplan (avgörandet kom först i 89:e matchminuten), och sedan en väntad förlust mot Belgien med 3-0. Ryssland undviker ett nederlag. X2!

8. Slovakien – Kroatien, X2

Kroatien är givetvis favoriter till att besegra Slovakien, men finalisterna från det senaste världsmästerskapet går onekligen inte att lita på till 100 procent. Knapp seger mot Azerbajdzjan, samt förlust mot Ungern har det blivit så här långt, och då är Slovakien trots allt ett riktigt bra fotbollslag. X2, minst.

9. Slovenien – Polen, X2

Fint spelvärde på Slovenien, inför fredagens möte mot gruppettan Polen. Därför tar vi alltså med det mittersta tecknet här, även fastän vi utgår ifrån att Polen besegrar slovenerna. Det är trots allt bortamatch för polackerna, och de är som bekant som allra starkast hemma i Polen. X2!

10. Österrike – Lettland, 1

Österrike har periodvis sett riktigt svaga ut, men här på hemmaplan ska man bara besegra Lettland. Lettland har förlorat samtliga fyra matcher i kvalet så här långt, och har dessutom -12 i målskillnad. Trygg hemmaseger är att vänta – ingenting annat!

11. Estland – Vitryssland, 1 2

Vitryssland är knappa favoriter inför fredagens möte, men faktum är att både Estland och Vitryssland förlorat samtliga matcher i kvalet så här långt. Båda har dessutom bara gjort ett mål framåt, vi landar därför i att gaffeln är det bästa alternativet här – vidöppen fight!

12. Wales – Azerbajdzjan, 1X

Wales kommer närmst från två raka förluster i kvalet, och står alltså på tre poäng efter tre spelade matcher. Azerbajdzjan ska man dock bara besegra här på hemmaplan, men trots detta tar vi alltså med det mittersta tecknet, enbart 8 procent har klivit in på krysset – och det är givetvis lockande! Vi testar.

13. Cypern – Kazakstan, 1 2

Kazakstan är snäppet bättre än Cypern men lirar alltså på bortaplan på fredag, därför lockar gaffeln i det här mötet. Kazakstan blandar trots allt väldigt mycket, de besegrade Skottland med 3-0 i premiärrundan men föll mot Ryssland, i matchen efter, med 4-0 på hemmaplan. Cypern kan därför vinna här hemma!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming