speltips_skribent

Europatipset 20/6: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Spelförslag till Europatipset vecka 25! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 25! På torsdagen kickar ytterligare en Europatipset-omgång igång, och inte alls överraskande är det alltså stort fokus på VM i Frankrike, U21-EM, Copa America och svensk fotboll! Dock så adderar vi till de afrikanska mästerskapen, och mer exakt handlar det alltså om premiären mellan Egypten och Zimbabwe!

Det är med andra ord en spännande kupong vi har framför oss, och som vanligt så väljer vi att använda oss av ett större system eftersom att vi är ute efter skrällarna, det är trots allt där spelvärdet ligger!

Ett 768 raders system landar vi därför i, alltså 1 helgardering samt 8 halvgarderingar! Hela vårt spelförslag finner ni precis här nedanför. Stort lycka till!

europatipset vecka 25

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Egypten!
Omgången bästa värdespik: Utsikten.
Omgångens chansspik: Trollhättan.
Omgången favorit som är i fara: Tyskland U21.

1. Sverige – USA, X2

Sverige har, allt annat än att ha imponerat så här långt in på världsmästerskapet i Frankrike. De är förvisso klara för vidare spel i turneringen, men Chile och Thailand är två erkänt svaga motståndare – USA tillhör en helt annan liga! Det blir dessvärre förlust för Sverige på torsdag, men det mittersta tecknet är intressant då USA är streckade till 55%!

2. Thailand – Chile, 2

Thailand förlorade sin öppningsmatch med hela 13-0 och även Sverige gjorde historien kort mot det thailändska landslaget. De räcker dessvärre inte till för spel i ett världsmästerskap, därför vinner Chile den här matchen komfortabelt.

3. Forward – Karlslund, X2

BK Forward står redan nu, efter 13 spelade omgångar, på 8 förluster i Division 1 Norra, det i sin tur innebär att vi hittar laget först på en 14:e plats i tabellen, alltså under nedflyttningsstrecket. Annorlunda ser det ut hos gästerna Karlslund, som placerar sig på en sjundeplats i tabellen. De är dessutom obesegrade i fyra raka omgångar! Därför landar vi i att X2 är det bästa alternativet i match nummer 3. 

4. Ljungskile – Lund, 1X

Det skiljer ljusår mellan Ljungskile och Lund i dagsläget, när det kommer till egentligen alla aspekter! Ljungskile stormar mot spel i Superettan och numer är alltså en tredjeplats i tabellen ett faktum. Addera därtill att laget vunnit fem av sina sex senaste matcher, samtidigt som de alltså är obesegrade under den aktuella perioden! Lund? De agerar tabelljumbo, och dessutom förlorat sex av sina sju senaste matcher! Dock så är Ljungskile streckade till 86%, det mittersta tecknet är därför intressant! Det är trots allt Division 1-fotboll!

5. Skövde – Åtvidaberg, 1X2

Ligatvåan Sköve välkomnar formstarka Åtvidaberg! Åtvidaberg har noterats för fyra raka segrar och infinner sig bara sex poäng ifrån Skövde i tabellen, samtidigt så har Skövde gått något trögare under de senaste veckorna, ett poäng är ett faktum på de två senaste omgångarna. Därför kategoriserar vi den här matchen som en helgarderingsfight! Här kan onekligen allting hända!

6. Tvååker – Trollhättan, X2

Trollhättan har onekligen tagit Division 1 Södra med storm i år, de placerar sig i topp av tabellen efter 13 spelade omgångar och då har de dessutom plockat 25 poäng, av 27 möjliga på de 9 senaste omgångarna! Därför måste vi i princip utgå ifrån tvåan här, Tvååker placerar sig trots allt först på en 10:e plats i tabellen. Vi tar med det mittersta tecknet eftersom att Tvååker gått starkt under de senaste veckorna.

7. Utsikten – Assyriska Turabdin, 1

Utsikten är seriens starkaste lag sett till siffrorna på hemmaplan, de är alltså fortsatt obesegrade här hemma efter sex spelade matcher och då har dessutom fem av dem matcherna resulterat i en seger! Besegrar de Assyriska på torsdag, så kan alltså förstaplatsen i serien bli ett faktum! Det är onekligen en motivationsfaktor. Spikettan klickas in.

8. Luleå – Piteå, 1X

Luleå har noterats för fyra raka segrar i seriespelet, vilket innebär att man numer kan stoltsera sig med en andraplats i Division 2 Norrland. Piteå finner vi fyra poäng efter, men formen är inte alls lika bra som Luleås. Piteå kommer närmst från en 4-1-förlust mot Friska, och i omgången innan det noterades man för ett oavgjort resultat mot Skellefteå. 1X ska sitta!

9. Tyskland U21 – Serbien U21, 1X

Det tyska U21-landslaget kryllar av fina fotbollslirare och de flesta är dessutom redan idag, ordinarie i sina klubblag i Bundesliga. Serbien har dock också de ett par intressanta lirare, en sådan är givetvis Luka Jovic, som här om dagen kritade på för Real Madrid. Dock så har vi alltså väldigt svårt att se att Tyskland ska förlora den här matchen! 1X.

10. Frankrike U21 – Kroatien U21, 1X

Guendouzi, Dembele, Toure, Konate och Tousart, det är lirare i det franska U21-landslaget, alltså spelare som nästintill är helt ordinarie i klubbar som Lyon, Arsenal och Leipzig. Därför är det heller ingen större överraskning att Frankrike, tillsammans med England och Italien är störst favoriter till att gå segrande ur hela turneringen i Italien/San Marino! Med detta sagt så klickar vi in 1X – Frankrike undviker ett nederlag mot Kroatien!

11. England U21 – Rumänien U21, 1

Inget snack om saken! Engelsk fotboll har väldigt mycket fint på gång, U21-truppen kryllar av världsklasspelare, och det är alltså något Rumänien inte kan stoltsera sig med. De är ett betydligt sämre landslag, och därför ser vi ingen vits med att slösa tecken i det här mötet!

12. Egypten – Zimbabwe, 1

De afrikanska mästerskapen anordnas som bekant av Egypten, det landslaget som dessutom vunnit turneringen flest gånger genom historien. Och just Egypten, är även i år, störst favoriter till att gå knipa det där guldet. Zimbabwe ska därför bara besegras komfortabelt i den här öppningsmatchen! Spiketta.

13. Uruguay – Japan, 1X

Uruguay besegrade Ecuador komfortabelt med 4-0 i premiäromgången, och är givetvis även stora favoriter till att besegra Japan natten till fredagen. Men, Japan är inget Ecuador, utan ett betydligt knepigare motstånd, och därför väljer vi att ta med det mittersta tecknet. Uruguay är alltså streckade till 78%(!),

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming