speltips_skribent

Europatipset 15/11: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset vecka 46! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 46. Landslagsuppehåll, vilket innebär EM-kval men även Segunda Division, en liga vi fått bekanta oss med i samband med dessa stunder – alltid en härlig utmaning! I vanlig ordning, klickar vi in ett 768 raders system, med 8 halv- och 1 helgardering. I vanlig ordning kan ni rygga vårt system direkt här på sajten! ↓

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

1. Rumänien – Sverige, X2

Nyckelmatch för Jannes mannar när det nu endast återstår två matcher att spela i EM-kvalet. Att undvika ett nederlag är det viktigaste för Sverige på fredag, då har man en andraplats i gruppen i sina egna händer inför den avgörande matchen mot Färöarna. Rumänien är bra, men vi tror mer på ett organiserat Sverige, som trots allt kan spela på resultatet. X2 räcker!

2. Bosnien – Italien, 1 2

Finland kommer högst troligt att lösa en andraplats i den här gruppen, oavsett om Bosnien besegrar Italien eller inte. Italien är som bekant redan klara för EM 2020, och därför tycker vi gaffeln är det klart bästa alternativet här. Bosnien har allt att spela för, därav etta. Italien är bättre, därav tvåan.

3. Schweiz – Georgien, 1

Inget snack om saken, Schweiz är förvisso streckade till 96(!)%, vilket får en per automatik att blicka mot krysset och tvåan, men faktum är att Schweiz har ett avancemang i sina egna händer inför den här matchen, och därför har vi väldigt svårt att se att de ska misslyckas med att besegra detta motståndet. Georgien är faktiskt bara kluriga att möta i just Georgien. 

4. Ryssland – Belgien, 1 2

Ryssland har gått starkt genom hela kvalspelet och är onekligen kapabla till att besegra Belgien här på hemmaplan, det är vi övertygade om. De här två lagen är dock redan klara för EM 2020, och därför tycker vi gaffeln är ett bra alternativ här också, Belgien eller Ryssland vinner – inget kryss!

5. Israel – Polen, X2

Polen har förvisso redan säkrat ett avancemang från grupp G, vilket möjligtvis kan tala för Israel i den här matchen, som har allting att spela för. Men faktum är att Israel bekräftat att de är steget mindre än länder som Polen, Österrike och Nordmakedonien under de senaste månaderna, vilket resulterat i att man placerar sig fem poäng ifrån en andraplats. Med det sagt så klickar vi in X2 – Polen undviker ett nederlag!

6. Cypern – Skottland, 1X

Skottland har varit en stor besvikelse i det här EM-kvalet och möjligtvis är det också en bekräftelse på hur ”bra” detta landslaget faktiskt är. De har tre vinster på kontot, San Marino x2 och just Cypern (1-2), men resterande matcher har alltså resulterat i ett nederlag. Man föll bland annat mot Kazakstan med 3-0. Vi räknar därför bort de här och klickar in halvgarderingen (1X).

7. Kroatien – Slovakien, 1

Kroatien kan säkra EM-platsen på hemmaplan, det tycker vi är tillräckligt av en motivationsfaktor för att Kroatien ska gå segrande ur den här fighten. Addera därtill att Kroatien besegrade Slovakien med 4-0 på bortaplan i september månad. Spiketta!

8. Nordirland – Nederländerna, X2

Nederländerna kommer högst troligt att besegra Nordirland relativt komfortabelt till slut men faktum är att vi, trots detta inte vill räkna bort Nordirland helt. De stod trots allt upp bra mot Tyskland här på hemmaplan, samtidigt som de även hade en 1-0-ledning mot just Nederländerna så sent som i den 80:e matchminuten, i Holland. Det krävdes ett mål i den 90:e matchminuten för att segern skulle bli ett faktum för Nederländerna i det mötet. Därför tar vi alltså med krysset här, bortalaget är även streckade till 82% – fint spelvärde!

9. Österrike – Nordmakedonien, 1

Seger eller kryss för Österrike innebär en säkrad plats i EM 2020, men här tror vi alltså man går för samtliga tre pinnar. Österrike spelar på hemmaplan, är det bättre laget och infinner sig i en bra period, de har plockat 16 poäng, av 18 möjliga på de 6 senaste matcherna. Spiketta!

10. Fuenlabrada – Huesca, 1X

Hemmaplansfördelen blir alltid extra relevant i Segunda Division, vilket även tabellen bekräftar ganska direkt. Fuenlabrada har bara förlorat en match på hemmaplan, samtidigt som Huesca förlorat fyra av sju matcher på bortaplan. Då placerar sig alltså Huesca på en andraplats(!) i tabellen – Fuenlabrada finner vi ett poäng efter. Med det sagt, så tycker vi Fuenlabrada bör ha en god chans att undvika ett nederlag här.

11. Elche – Almeria, X2

Almeria har förlorat minst matcher i Segunda Division i år, blott 2 stycken på 15 spelade matcher och infinner sig även på en fin tredjeplats i tabellen. Att de undviker ett nederlag mot Elche är därför högst troligt. X2.

12. Numancia – Vallecano, 1

Numancia har vaknat till liv och noterats för tre raka segrar inför lördagens möte mot Rayo Vallecano. Gästerna har samtidigt bara plockat ett poäng på de tre senaste omgångarna och dessutom bara vunnit en av sju bortamatcher. Med det sagt; spiketta!

13. Zaragoza – Albacete, 1X2

Helgarderings-fight! Det skiljer bara ett poäng Zaragoza och Albacete åt i tabellen och det är alltså enbart ett lag i serien som vunnit fler matcher än Albacete på bortaplan så här långt, den överlägsna ligaledaren Cadiz. Albacete är alltså ett av få undantag i den här serien; de kan vinna på bortaplan. 1X2!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

 TILL SVENSKA SPEL!

Prova på Snabbare: 100% upp till 2500 kr

Slipp allt krångel, logga in via BankID – och plocka på köpet hem en grym välkomstbonus.
Till Snabbare.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming