speltips_skribent

Speltips Viktoria Plzen – Roma 12/12: Oddset måste testas!

Roma är klara för vidare spel i Champions League, men är man verkligen så långt ifrån segern här, som spelbolagen vill få det till?

Twitter Facebook

Det råder inga som helst tvivel om att Roma påbörjat säsongen 18/19 något skakigt. Vi hittar de först på en åttondeplats i Serie A-tabellen, hela 14 poäng bakom ligatvåan Napoli samt hela 22 poäng ifrån ligaettan Juventus. Det är en minst sagt tydlig indikation på att laget försämrats sedan fjolåret.

I Champions League-spelet står man samtidigt på 9 poäng efter 5 spelade omgångar, ett okej facit med tanke på att Real Madrid spelar i samma grupp.

Roma gjorde jobbet mot CSKA, två gånger om (3-0 & 1-2) samt besegrade Viktoria Plzen med 5-0 på Stadio Olimpico. Det var dock väldigt tydligt att Roma inte räckte till i mötena mot Real Madrid, förlust två gånger om, och man blev dessutom nollade i båda matcherna.

Vad drar vi då för slutsatser från de här resultaten? Helt enkelt att Roma inte räckt till mot de bättre lagen, i ligaspelet har man trots allt misslyckats med att besegra Fiorentina, Inter, Napoli, Milan och Inter, samtidigt som man besegrat motstånd som Viktoria Plzen, CSKA, Frosinone och Sampdoria med stora siffror.

Kraftigt överodds

Viktoria Plzen har i skrivande stund en Europa League-plats i sina egna händer, de infinner sig alltså på en tredjeplats i gruppen, på exakt lika många poäng som CSKA. Dock så har Plzen, som bekant noterats för fyra poäng i just mötena mot den ryska klubben, och det innebär att man vinner inbördes möten-fighten.

Det går alltså att argumentera för att Viktoria Plzen har allting kvar att spela för, för det har de trots allt, men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att Real Madrid är stora favoriter till att besegra CSKA på Santiago Bernabeu på onsdagen. Därför kommer Viktoria Plzen högst troligt att ta sig vidare, oavsett utfall i mötet mot Roma.

Vi är möjligtvis beredda att skriva under på det faktum att Plzen ligger klart närmre segern på onsdag, än om matchen hade spelats i den första, eller andra omgången. Men samtidigt, ska verkligen en Roma-seger betala 2,63x? Det tycker vi helt klart är att ta i, och det tänker vi också utnyttja – trots det faktum att Roma tappat poäng i tre raka ligamatcher!

Vi kommer dock att försäkra oss en aning, och gör det genom att klicka in; Roma (dnb) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till finfina 1,90 x insatsen hos spelbolaget 888sport!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sätt in 100 kr, spela med 600!

Expekt erbjuder alla nya kunder en 500-procentig odds bonus!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 1,90
Bolag: 888sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:55
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming