speltips_skribent

Speltips UD Melilla – Real Madrid 31/10: Generös uppgift för nya coachen

Den före detta Real Madrid-spelaren, Santiago Solari kliver in som tillfällig tränare för Real Madrid, och högst troligt blir det seger i debuten!

Twitter Facebook

Julen Lopetegui fick som bekant sparken från uppdraget som huvudtränare för Real Madrid efter det pinsamma resultatet i El Clasico. Siffrorna stack som bekant iväg till hela 5-1, och med tanke på de tidigare resultaten, så var beslutet givetvis förståeligt.

Istället kliver alltså den tidigare Real Madrid-spelaren Santiago Solari in som tränare för de vita marängarna. Han tar med andra ord klivet upp från Real Madrid Castilla, och i skrivande stund handlar det alltså om en tid på två veckor, som argentinaren är tänkt att träna laget. Sedan behöver Real Madrid ta beslutet att anlita Solari, eller då anlita en annan tränare.

Det beslutet talar sitt tydliga språk, Real Madrid vill inte skynda på processen med att hitta en ny tränare, och huruvida det blir Conte eller någon annan i slutändan, återstår alltså att se.

Solari kommer givetvis göra allt i sin makt för att få klubben att förstå att han är rätt man för jobbet. Därför är vi övertygade om att Real Madrid går hårt ut i onsdagens möte. Det råder trots allt klasskillnad här, och får Real Madrid därför in en tidig balja, ja då kan slutresultatet helt klart rinna iväg!

Odds från asianmarknaden

UD Melilla spelar till vardags i den spanska tredjedivisionen, alltså steget under Segunda Division. Väl där har man redan hunnit sätta avtryck, då man infinner sig på en fin andraplats efter tio spelade omgångar. Dock är självklart Real Madrid ett helt annat typ av motstånd än det UD Melilla är vana vid att spela mot. Det skiljer trots allt ljusår mellan klubbarna!

För UD Melilla är onsdagens möte, helt klart säsongens stora höjdpunkt. Därför kan vi utgå ifrån att de kommer att ge sitt yttersta för att få till ett bra resultat. Dock tror vi det faktum att Real Madrid föll i El Clasico, samt det faktum att Julen fått avgå, direkt påverkar resultatet i det här mötet. Oturligt nog för UD Melilla är Real Madrid ute efter börja vinna fotbollsmatcher igen. Därför tror vi på en ensidig historia på onsdag.

Marcelo, Carvajal, Varane, Vallejo och Mariano kommer samtliga att missa onsdagens möte. Det lär dock inte påverka laget allt för mycket, i och med motståndet. Därför väljer vi att syna ett odds från asianmarknaden.

Real Madrid (-2,5 asian handicap) känns mycket på förhand, just med tanke på vad laget genomlidit under de senaste dagarna. Det här är onekligen ett gyllene läge för Solari till att få skeppet till att gå i rätt riktning igen. Vi synar spelet till finfina 1,95 x insatsen hos Betsson!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I RISKFRITT SPEL!

Testa Nightrush – få 1000 kr i bonus

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr! Det får nya kunder hos svenska Nightrush.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-2,5 asian handicap)
Odds: 1,95
Bolag: Betsson (1000 kr riskfritt)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming