speltips_skribent

Speltips Southampton – Manchester United 1/12: Fint spelvärde funnet!

Manchester United fick endast med sig 0-0 från hemmamötet mot Crystal Palace i den senaste ligaomgången – tre pinnar är nu det enda som gäller på lördag.

Twitter Facebook

Manchester United har det jobbigt under 18/19, det råder det inga som helst tvivel om. Efter 13 spelade matcher i Premier League, samt fem i Champions League, så står United alltså bara på nio segrar – ett förödande resultat för en klubb av Uniteds kaliber, helt klart.

Insatsen mot Crystal Palace, i den senaste omgången var onekligen en bekräftelse på att Jose Mourinho saknar idéer i det offensiva spelet, och som bekant följde United dessutom upp den insatsen genom ytterligare en svag insats, i Champions League mot Young Boys. Det krävdes alltså ett mål från Fellaini, i den 90:e matchminuten för att segern skulle bli ett faktum på Old Trafford. Det är givetvis ett oroväckande utfall.

Det vilar därför en ordentlig press över Jose Mourinho under lördagen. Förvisso har den funnits där, i princip sedan portugisen anlitades, men frågan är om det någonsin varit större. Manchester United måste besegra Southampton på lördag, annars lär det bli turbulent kring klubben – om det inte redan är det dvs.

Minst lika jobbigt som United har det just nu, har som bekant Southampton det också. Mark Hughes, huvudtränaren, förväntas få sparken i princip när som helst här framöver, Paulo Sousa, den tidigare QPR- samt Leicester-tränaren förväntas ersätta walesaren. Och det är alltså inte allt för överraskande, då Southampton endast noterats för 3 segrar, på de 22(!)(!) senaste matcherna.

Usel form i båda läger men…

Allting pekar i nuläget på att Southampton kommer att spela i Championship nästa säsong. Vi hittar alltså laget under nedflyttningsstrecket, med blott åtta poäng på kontot. Det är dessutom endast deras målskillnad som räddar de kvar från jumboplatsen i Premier League, och det faktum tycker vi sammanfattar lagets säsongsinledning väldigt bra.

1 september, det var senast Southampton vann en fotbollsmatch i Premier League, och därför tror vi United, trots deras svaga period, ser till att gå segrande ur lördagens möte. Det är möjligtvis inte samma United som tidigare, men de är fortfarande betydligt bättre än Southampton.

Alexis Sanchez, Lindelöf, Rojo och Darmian kommer samtliga att missa matchen för Uniteds del. Southampton får samtidigt klara sig utan Danny Ings, Shane Long och Ryan Bertrand. Fördel United?

Att Manchester United besegrar Southampton är alltså något vi utgår ifrån, som sagt, de är – trots problemen – fortsatt bättre än Southampton. Spelvärdet är dessutom fint på bortalaget, då den raka tvåan betalar fina 1,80 x insatsen! Pinnacle är spelbolaget.

 RYGGA DITT SPEL HOS PINNACLE – SPELA PÅ DE HÖGSTA ODDSEN!

Testa Nightrush – få 1000 kr i bonus

En uppstickare på den svenska marknaden, Nightrush erbjuder nya kunder en 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,90
Bolag: Pinnacle (Alltid högst odds)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming