speltips_skribent

Speltips Röda Stjärnan – PSG 11/12: Spännande drabbning!

Speltips och odds, inför PSG:s helt avgörande fight mot Röda Stjärnan! Matchstart: 21:00.

Twitter Facebook

Röda Stjärnan intar sin hemmaborg med ett stort självförtroende på tisdag, och tron på en seger mot PSG finns där garanterat, trots storförlusten i Paris. Det är en sak vi vågar lova, har man slagit Liverpool med 2-0, och dessutom fått med sig ett poäng mot Napoli, så bör man infinna sig i en situation där man tror på tre pinnar, även fastän det är Neymar & Co som kommer på besök.

Och visst är det minst sagt imponerande att den på förhand självklara jumbon Röda Stjärnan nollat både Liverpool och Napoli hemma i Serbien, det bekräftar enbart en sak och det är följande; det är allt annat än en enkel uppgift som väntar för PSG på tisdag.

Hur ser då förutsättningarna ut inför tisdagens drabbning? Som bekant kan Röda Stjärnan inte längre nå slutspelet i Champions League eftersom att man placerar sig fyra poäng bakom PSG på en andraplats. Men tredjeplatsen är endast två poäng bakom, och därför kommer Röda Stjärnan att sikta in sig på att nå Europa League. Det är en sak som är självklar.

För PSG:s del handlar det samtidigt om att undvika en förlust bara. Man infinner sig två poäng före Liverpool, men har även fördelen i att man har ett bättre resultat sett till inbördes möten, därför räcker det alltså med ett oavgjort resultat för PSG på tisdag. Dock kommer man fortsatt att gå för segern, just för att en förstaplats är inom räckhåll och den platsen innebär att man slipper lag som Barcelona, Manchester City, Bayern München, Juventus och Real Madrid i en åttondelsfinal.

Ingen storseger är att vänta

För Röda Stjärnans del är samtliga tre hemmamatcher i Champions League, årets matcher. Det vågar vi skriva under på. Det är publikfest och motivationen är i sin tur på topp hos spelarna. Därför är vi övertygade om att man gör en bra match på tisdag.

Röda Stjärnan är väl medvetna om vad de ska göra mot ett motstånd av PSG:s kaliber. De har trots allt nollat Liverpool och Napoli, det måste ju vara ett kvitto på att man, till ett hundra procent, är införstådda i vad arbetet ska läggas! Därför tror vi även att man lyckas stå emot ett forcerande PSG. Röda Stjärnan är trots allt mästare på att krympa ytor, ytor PSG annars är vana vid att få hemma i Ligue 1.

Vi räknar därför inte med att PSG vinner tisdagens möte enkelt, istället kan det bli tight och ett oavgjort resultat i halvtid är ingen omöjlighet i våra ögon. Vi väljer dock bort halvtidsspelet, och plusspelar Röda Stjärnan på asianmarknaden, för där sticker 888sport ut med ett fint odds.

Röda Stjärnan (+2,25 asian) – halvvinst på spelet ifall PSG vinner med två mål – klickas in till klart godkända 1,75 x insatsen! Spelbolaget är alltså 888sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sätt in 100 kr, spela med 600!

Expekt erbjuder alla nya kunder en 500-procentig odds bonus!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (+2,25 asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: 888sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming