speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Viktoria Plzen 23/10: Klasskillnad

Trots alla problem som råder i Madrid-lägret, ska de bara vara steget större än det tjeckiska motståndet. Trygg seger är att vänta.

Twitter Facebook

Det råder total kris i Real Madrid-lägret och det ryktas som bekant hejvilt kring om Julen Lopetegui ens är kvar som huvudtränare till helgens El Clasico. Det är givetvis en konsekvens av Real Madrids usla säsongsinledning, laget infinner sig alltså på en sjundeplats i tabellen, bland annat Real Valladolid placerar sig före.

Tittar man närmre på Real Madrids senaste resultat blir man helt klart chockad, faktum är att laget inte vunnit en match sedan en månad tillbaka. Det innebär i sin tur att Real Madrid gått fem raka matcher, utan att noteras för en seger, då har dessutom fyra av de fem mötena resulterat i ett nederlag. Wow.

Ingen undgick, högst troligt att Real Madrid förlorade mot Levante på Santiago Bernabeu i helgen. Slutresultatet skrevs till 1-2 i det mötet, och därför är det säkerligen många som tror att ytterligare ett misslyckande kan vara framme redan på tisdag. Real Madrid har som sagt även ett El Clasico att tänka på, men trots detta, så bör väl ändå Viktoria Plzen vara steget för små för att kunna utmana Real Madrid på Santiago Bernabeu?

Viktoria Plzen går som vanligt starkt i den inhemska ligan, men det beror givetvis till stor del på att den tjeckiska ligan inte håller en hög kvalité. Trots detta har Viktoria alltså gått fyra raka möten på bortaplan, utan att noteras för en seger. Tre av de är dessutom förluster, och som bekant föll man mot Roma med hela 5-0 för ett par veckor sedan. Det är tydligt att de inte räcker till för spel i Champions League, och därför tror vi också Real Madrid löser en trygg seger på tisdag.

Odds från asianmarknaden

Tisdagens möte är på alla sätt och vis ett ypperligt läge för Julen Lopetegui att återvända till vinnarspåret, men även att få lite arbetsro inför mötet mot Barcelona på söndag. Real Madrid behöver onekligen en seger, och gärna en stor sådan.

Som bekant slog Real Madrid ett mindre roligt målrekord i helgen, de gick alltså mållösa i hela 464 minuter innan Marcelo lyckades stänka dit reduceringen mot Levante. Det innebar ett nytt klubbrekord, då det aldrig tidigare hänt i klubbens historia. På tisdag behöver de hitta tillbaka, och Real Madrid gör det bäst genom att noteras för minst tre baljor mot Viktoria Plzen. Det behöver de offensiva lirarna i laget.

Och med tanke på att Roma trots allt löste fem mål mot Viktoria, så är vi övertygade om att Real Madrid kan upprepa bedriften. De kommer att satsa allt framåt i och med att de är så pass mycket bättre. Asianmarknaden är därför utav intresse!

Real Madrid (-2,75 asian handicap) testas till fina 1,775 x insatsen hos Leogolas.bet!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEGOLAS.BET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sätt in 1000 kr – få 3000 att spela för i oddssektionen

Få ett kungligt välkomnande hos LeoVegas! Hämta hem en 200-procentig bonus, upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2,75 asian handicap)
Odds: 1,775
Bolag: Legolas.bet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming