speltips_skribent

Speltips PAOK Saloniki – Benfica 29/8: Defensiv approach från grekerna

Fördel PAOK inför onsdagens returmöte i Thessaloníki, men räcker grekerna verkligen till hela vägen? Speltips och odds, som vanligt hos oss.

Twitter Facebook

Vi kan direkt konstatera att Benfica är långt ifrån nöjda efter den första fighten mot PAOK Saloniki, i Lissabon. Laget hade räknat med mer än ett oavgjort resultat – det resultatet öppnar onekligen upp för ett grekiskt avancemang från playoffet.

Dock råder det inga som helst tvivel om att portugiserna fortsatt är stora favoriter, trots spel på bortaplan i ett tufft klimat. Alla som följt den grekiska ligan är väl medvetna om grekernas förmåga till spela försvarsspel, siffrorna sticker sällan iväg i den serien.

Det faktum att PAOK endast släppte in ett mål på Estádio da Luz är ett kraftigt bevis på vår tes. Och grekerna kommer högst troligt att stå fast vid samma approach när lagen ställs mot varandra på onsdagen. De är väl medvetna om Benfica och deras offensiv, och kommer absolut inte att ta några risker här.

Och Benfica har heller inte direkt råd att begå några misstag i den här fighten. PAOK är trots allt ett riktigt bra motstånd, och det finns inte direkt något utrymme för underskattning. Grekerna har trots allt slagit ut Basel och Spartak Moskva på vägen till playoffet, och det är två motståndare som spelade Champions League-fotboll så sent som under fjolårets säsong. De har med andra ord bevisat att de kan slå ett CL-motstånd, och det tror vi Benfica har respekt för.

Underspelet intressant

Med tanke på omständigheterna som råder, och det faktum att allting står på spel, så är vi högst övertygade om att både PAOK och Benfica inleder väldigt avvaktande på onsdag. Ett 0-0-resultat i halvtid är säkerligen båda lagen nöjda med.

Tittar vi närmre på Benficas tre möten i CL-kvalet så här långt, så kan vi konstatera att laget löst linan på under 2,5 mål i samtliga matcher – 1-0, 1-1 & 1-1. Och vi utgår ifrån att samma typ av resultat skrivs ner här efter slutsignalen. Vi upprepar, allting står på spel – och det vore väldigt överraskande ifall något av lagen kör en tokoffensiv direkt från matchstart.

Därför blickar vi bort mot målmarknaden, och mer exakt är vi alltså intresserade av underspelet. Spelbolagen betalar förvisso mer än dubbla degen för en portugisisk seger, men som vi tidigare nämnde, så kan inte PAOK räknas bort från den här fighten. Men att det blir målsnålt, är vi högst övertygade om.

Under 2,5 mål i matchen synas därför till helt klart godkända 1,68 x insatsen! Oddset finner ni hos Mobilebet.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS MOBILEBET – SÄTT IN 200, SPELA FÖR 800!

Testa helt nya Rizk Sport – få 1000 kr i bonus

Rizk har öppnat portarna för en helt ny oddssektion! Är du inte kund hos de sedan tidigare, så får du 1000 kr i välkomstbonus!
Gå med Rizk här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,68
Bolag: Mobilebet (300% bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming