speltips_skribent

Speltips Österrike – Brasilien 10/6: Målspelet klickas in!

Brasilien har Neymar tillbaka i 100-procentigt skick och laget ser bara bättre ut för varje dag som går – besegrar Österrike på söndagen?

Twitter Facebook

Det råder inga som helst tvivel om att dagens brasilianska landslag tillhör den absoluta toppen i fotbollsvärlden. Det är egentligen bara Tyskland och möjligtvis Frankrike som är på samma nivå i våra ögon, och det gäller därför för Sveriges del, att se till att vinna gruppen före Tyskland. Det blir givetvis svårt, men högst troligt ställs man alltså mot Brasilien i en eventuell åttondelsfinal.

Brasilien kommer närmst från en seger över Kroatien, 2-0 skrevs slutresultatet i den matchen. Utropstecknet i den matchen var givetvis att Neymar var tillbaka i truppen efter den skadan han ådrog sig i mars månad. Och givetvis stänkte han också dit en snygg balja direkt i comebacken, och det är nästintill löjligt vilket starkt lag detta är. Coutinho, Firmino, Jesus, Neymar, Casemiro, Fernandinho, Marcelo osv.

Det är samtidigt relevant att lyfta fram det faktum att Brasilien besegrade Spanien med 1-0, samt Ryssland med 3-0 i mars månad. Och sedan tidigare är ni säkerligen bekanta med det faktum att Brasilien körde över allt motstånd i det sydamerikanska VM-kvalet – och vann alltså gruppen 10 poäng före närmsta motståndare.

Vi anser därför Brasilien ha väldigt goda chanser till att besegra Österrike i söndagens match. Mötet går förvisso av stapeln i Wien, Österrike men Brasilien bör trots allt vara steget större. Klasskillnad!

Ett sämre Österrike

Österrike besegrade förvisso Tyskland senast, vilket givetvis är ett resultat som sticker ut. Men det resultatet grundar sig onekligen i det faktum att Tyskland inte var allt för motiverade inför uppgiften. Sedan saknades dessutom ett par startspelare. Vi är inne på att Brasilien inte uppträder på samma vis – och förväntar oss i sin tur att de genomför 90 starka minuter i det här mötet.

Följande manskap förväntas starta i Brasilien; Ederson; Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Filipe Luis; Fernandinho, Paulinho, Casemiro; Douglas Costa, Firmino och Neymar. Ett mycket fint lag, och förvänta er dessutom att lirare som Firmino, Jesus och bland annat Coutinho kommer att hoppa in.

Vi är därför helt övertygade om att bortalaget hamnar i målprotokollet i den här matchen. Och vi tror alltså att de minst stänker dit två baljor – vilket också blir vårt speltips!

Brasilien att göra över 1,5 mål i matchen betalar fina 1,62 x insatsen hos spelbolaget Coolbet. Oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel!

”odds bonus”  RYGGA DITT SPEL HOS COOLBET – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Sugen på att prova ett nytt spelbolag?

Nyttja Nightrushs välkomstbonus – 100% upp till 1000 SEK!
Öppna ditt konto här.

Speltips och odds:

Speltips: Brasilien – över 1,5 mål i matchen
Odds: 1,62
Bolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll