speltips_skribent

Speltips Olympiakos – Milan 13/12: Vi höjer svårighetsgraden

Olympiakos har endast fokus på en sak i torsdagens möte på Karaiskakis Stadium, att besegra Milan med mer än ett mål.

Twitter Facebook

Som bekant återstår det endast en omgång att spela för i gruppspelet i Europa League, och det är i allra högsta grad spänning som råder – speciellt i grupp F där Olympiakos och Milan, direkt gör upp om vidare spel i turneringen.

Vi hittar grekerna på en tredjeplats i gruppen, sju poäng före jumbon Dudelange, tre poäng bakom Milan, samt fyra poäng bakom Real Betis. Det innebär att spanjorerna är klara för slutspelet, men Milan kan fortsatt, vid en seger bli gruppetta, dvs. ifall Real Betis tappar poäng. Dock talar ingenting för att Betis gör detta, i och med att Dudelange förlorat samtliga fem matcher så här långt.

AC Milan kommer därför att vara mycket nöjda, så länge det står 0-0 i den här matchen. De har ingen som helst anledning till att gå framåt och blottlägga försvaret, på så vis ger man enbart Olympiakos chansen att ta sig in i matchen.

Och som bekant så krävs det alltså minst två mål från hemmalagets sida, för att avancemanget ska bli ett faktum. Det skiljer alltså tre poäng mellan lagen, och Milan besegrade Olympiakos med 3-1 på hemmaplan, vilket i sin tur innebär att Olympiakos går vidare på 2-0. Därför utgår vi från att Olympiakos tar initiativen i torsdagens möte, det är de trots allt illa tvungna att göra.

AC Milan står emot

Olympiakos kommer högst troligt att inleda torsdagens möte någorlunda avvaktande, det lär inte bli full fart framåt direkt från matchstart. Det vore helt klart onödigt, och i sin tur tungt, att bli straffade tidigt i matchen. Därför tror vi att de intar sin hemmaborg, något lugna.

Gattuso har samtidigt endast ett fokus, och det är givetvis att försvara sig. Han har inte råd att ta några som helst risker, och ett krav från klubben är att Milan ska ta sig vidare till slutspelet, därför är vi övertygade om att Gattuso sköter sina prioriteringar rätt.

Och därför tror vi också Milan klarar av att stå emot Olympiakos på torsdag. De är i grund och botten det bättre laget, men har samtidigt inte imponerat allt för mycket, det talar för att det blir en tät kamp, och ingen ensidig historia – åt något håll.

Vi väljer därför att testa en slant på det mittersta tecknet, på 1X2-marknaden. Krysset klickas in till finfina 3,20 x insatsen hos Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Marknadens bästa odds bonus: 2100 kr!

Hos Malina Sports får nya kunder en 100-procentig välkomstbonus, upp till 2100 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,20
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming