speltips_skribent

Speltips Napoli – Empoli 2/11: Tydlig skillnad!

Napoli kommer högst troligt att besegra Empoli någorlunda komfortabelt på fredagen. Vi har grävt fram ett spel till 1,72x!

Twitter Facebook

Napoli noterades för ett tungt poängtapp i hemmamötet mot Roma i den senaste omgången. Det innebär att de inför omgång 11, infinner sig på en delad andraplats, tillsammans med Inter. Dock har Milanoklubben en bättre målskillnad, en målskillnad som i sin tur kastar ner Napoli till en tredjeplats i tabellen.

Napoli får dock vara nöjda med det där oavgjorda resultatet mot Roma, som bekant lyckades Mertens kvittera, först i den 90:e matchminuten. Och vore det inte för honom, så hade man istället infunnit sig sju poäng bakom Juventus.

Här framöver har dock Napoli ett gyllene läge till att återta andraplatsen, samt möjligtvis även sätta press på Juventus. Tittar vi närmre på deras spelschema, så ställs man alltså inte mot något av topplagen förrän den 26 december, då är det Inter som står för motståndet. Fram tills dess har Napoli ett relativt enkelt spelschema, med möten mot bland annat Genoa, Chievo, Frosinone, Cagliari och SPAL.

Vi är därför övertygade om att Napoli släppt poängtappet mot Roma, och istället fokuserar på framtida utmaningar. Empoli är trots allt ett motstånd från den nedre hyllan, och därför bör Napoli besegra de relativt enkelt på fredagskvällen.

Odds från asianmarknaden

Vi hittar Empoli först på en 18:e plats i tabellen, och faktum är att laget enbart vunnit en match i ligaspelet så här långt. Den segern kom i den allra första omgången, mot Cagliari. Sedan dess har man alltså noterats för två poäng på nio omgångar, med andra ord, inga siffror som direkt sätter skräck i en motståndare.

Empoli lyckades som bekant nästintill spela till sig ett oavgjort resultat mot Juventus i den senaste omgången, men faktum är att det är stor skillnad på Empoli, när det kommer spel på hemma- samt bortaplan. Serie A-lagen kan trots allt stå upp relativt bra mot de större lagen på hemmaplan, annorlunda ser det ut på resande fot.

I och med att Napoli snittat 2,00 mål/match här på Stadio San Paolo i år, så anser vi de ha goda chanser till att noteras för minst två nya på fredag. Det bör de åtminstone ha med tanke på att man trots allt spelat mot Milan, Fiorentina och bland annat Roma i de tidigare hemmamatcherna.

Vi kommer därför att testa en slant på; Napoli (-1,5 asian handicap) till mycket fina 1,72 x insatsen hos Campeonbet! Har ni ännu inte ett konto hos de? Öppna då ett, via länken nedanför!

 KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ 1500 KR I BONUS + 250 KR FREEBET!

LeoVegas Sport erbjuder en 200-procentig bonus

Vid en insättning av 2000 kr, får du 4000 kr att spela för hos Sportsbookien LeoVegas!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: Campeonbet (1500 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming